ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να… πιάσουν τόπο οι ντόπες! Οι αλλαγές και το μέγα ερωτηματικό

Να… πιάσουν τόπο οι ντόπες! Οι αλλαγές και το μέγα ερωτηματικό

Μετά και τις ντόπες από τον κόσμο της ομάδας στην τελευταία προπόνηση της βδομάδας, ο ΑΠΟΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να πάρει το 19ο φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχοντας απουσίες από αυτό το ντέρμπι, έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του και… ποντάροντας στο ότι ο αιώνιος αντίπαλος δεν θα έχει τον προπονητή του στον πάγκο, όπως και στα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που έχει, θα κυνηγήσει ένα νέο τρίποντο που θα την διατηρήσει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Με δεδομένο ότι ακολουθεί το εκτός έδρας τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, μία νίκη επι της Ομόνοιας θα δώσει τέτοια δυναμική και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια που θα δώσει και μία περιατέρω ώθηση στον ΑΠΟΕΛ για να μπει με ένα διαφορετικό… αέρα στα πλέι οφ της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, με άλλα δέκα ντέρμπι εκεί.

Για το ντέρμπι με την Ομόνοια ο Ελλαδίτης τεχνικός ετοιμάζει κάποιες αλλαγές.  Συγκεκριμένα, ο Βούρος πιθανολογείται ότι θα βρεθεί στο βασικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ, με αλλαγή στο κέντρο της άμυνας με τον Πολιάκοφ να είναι στον πάγκο.

Επίσης, ο Ποτέ είναι ο επικρατέστερος για να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Το ερωτηματικό αφορά το αριστερό «φτερό» της μεσοεπιθετικής γραμμής με τρεις παίκτες να διεκδικούν τη θέση εκεί, με έναν εκ των Σαλάι, Ορ και Αλωνεύτη να είναι ο εκλεκτός του Γιώργου Δώνη για τη συγκεκριμένη θέση.

Οι σίγουροι ενδεκαδάτοι θεωρούνται οι Πέρεθ, Ιωάννου, Μερκής, Νσούε, Μοράις, Σόουζα, Εμπεσίλιο και Ζαχίντ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top