ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Ελεύθερος ο 36χρονος Λετονός

ΦΟΝΟΣ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ: Ελεύθερος ο 36χρονος Λετονός

Ελεύθερος αφέθηκε ο 36χρονος Λετονός επιχειρηματίας, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (11/2), στο αεροδρόμιο Πάφου, σε σχέση με την υπόθεση φόνου του Έρνεστ Λεωνίδη, αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίων του.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Μετά τη λήξη της πενθήμερης προσωποκράτησης του Λετονού επιχειρηματία, που διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού την Δευτέρα 12/2, ο 36χρονος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί,αφού δεν προέκυψε οτιδήποτε εναντίων του.

Όπως μας ανέφερε και δικηγόρος του, Πάρις Λοΐζου κατά την διαδικασία της Δευτέρας, ο πελάτης του ήταν συνεργάσιμος με τις Αρχές εξ αρχής, ενώ όταν τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο Πάφου, ο 36χρονος επρόκειτο να ταξιδεύσει στο εξωτερικό με προγραμματισμένη πτήση από τις αρχές Ιανουαρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top