ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Του έκλεψαν μέχρι και τα συλλεκτικά σπαθιά του

ΠΑΦΟΣ: Του έκλεψαν μέχρι και τα συλλεκτικά σπαθιά του

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην περιοχή της Κισσόνεργας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου και ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία , κάτοικος Λευκωσίας κατήγγειλε στην Αστυνομία Πάφου ότι διαρρήχθηκε η εξοχική του κατοικία  μεταξύ των ημερομηνιών 10 με 16 Φεβρουαρίου στην Κισσόνεργα και οι δράστες απέσπασαν πυροβόλο όπλο, φλομπέρ, συλλογές γραμματοσήμων, συλλεκτικών νομισμάτων και χαρτονομισμάτων, ηλεκτρικές συσκευές , τηλεόραση και συλλεκτικά σπαθιά αξίας 6.500 ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως παραβιάστηκε η αλουμινένια μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου, η οποία ήταν κλειστή αλλά ανασφάλιστη .

Η κατοικία καλύπτεται από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, το οποίο ωστόσο, όπως διαφάνηκε, καταστράφηκε από τους δράστες.

Το σύστημα συναγερμού υπάρχει αλλά ήταν απενεργοποιημένο και δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top