ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν… το μυαλό καρφωμένο στην Δόξα!

Το ντέρμπι ανήκει στο παρελθόν… το μυαλό καρφωμένο στην Δόξα!

Ότι έγινε, έγινε στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ… Στην Ομόνοια σίγουρα τους  πλήγωσε ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο ντέρμπι των «αιώνιων» αλλά και η φάση του 41ου λεπτού, ωστόσο δεν έχουν καιρό για δάκρυα, καθώς μπροστά τους έχουν τον επαναληπτικό με την Δόξα που μοιάζει με τελικός.

Οι «πράσινοι» ναι μεν είχαν μια καλή πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ωστόσο η βαθμολογική τους θέση (6η) αλλά και η απομάκρυνση τους από τις θέσεις της Ευρώπης, κάνουν τα πράγματα να μοιάζουν «σκούρα» για διάκριση των «πρασίνων» μέσα από το πρωτάθλημα.

Συνεπώς το συγκρότημα του Ιβάιλο Πέτεφ αυτή την στιγμή είναι αναγκασμένο να ρίξει όλο το βάρος στον θεσμό του κυπέλλου. Φυσικά η Ομόνοια για να συνεχίσει σε αυτόν θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Δόξας την ερχόμενη Τετάρτη (21/2) ανατράποντας τα εις βάρος της δεδομένα ανατρέποντας το σκορ του πρώτου αγώνα, το 3-2.

Στην ομάδα της Λευκωσίας θέλουν σαν τρελοί να κατακτήσουν το κύπελλο, καθώς μέσω αυτού θα μπορέσουν να κερδίσουν την έξοδο στην Ευρώπη και παράλληλα θα προσθέσουν ένα τίτλο στην ιστορία τους, έτσι ώστε να μην πάει εντελώς χαμένη η χρονιά αυτή.

Στην Διοίκηση των «πρασίνων» είναι όλοι συνειδητοποιημένοι το πόσο δύσκολο είναι το εγχείρημα της Ομόνοιας κόντρα στην Δόξα την ερχόμενη Τετάρτη, ωστόσο κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το Μακάρειο και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές του Ιβάιλο Πέτεφ στην πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το μήνυμα της Ομόνοιας:«Όλοι στο Μακάρειο για την πρόκριση!» 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top