ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τετ α τετ Μαρινάκη με αρχηγούς! Το μήνυμα

Τετ α τετ Μαρινάκη με αρχηγούς! Το μήνυμα

Το σιωπηρό τετ α τετ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακούς με τους αρχηγούς της ομάδας στο γραφείο του!

Θυμάστε τι δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο τρίτο ημίχρονο του αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»;… «Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Κι αυτές οι δηλώσεις δεν έγιναν απλά και μόνο – on camera – για επικοινωνιακούς λόγους από πλευράς του μεγαλομετόχου της πειραϊκής ΠΑΕ, αναφορικά με την επόμενη μέρα της ήττας από την ΑΕΚ που κόστισε πολύτιμο έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Ο Μαρινάκης και εννοούσε και πίστευε όσα έλεγε δημοσίως, μεταφέροντας μήνυμα προς τον κόσμο του Ολυμπιακού και διατηρώντας ψηλά την σημαία του…πολέμου! Ωστόσο εκτός από τις συγκεκριμένες δηλώσεις έκανε κι άλλα πράγματα που παρέμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τι ακριβώς;…

Η στήλη σκάλισε εκεί ακριβώς που έπρεπε στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του Ολυμπιακού κι έχει το σχετικό – αποκαλυπτικό – ρεπορτάζ. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού ζήτησε να περάσουν το κατώφλι του γραφείο του οι τέσσερις αρχηγοί (Μποτία, Φορτούνης, Ελαμπντελαουί, Ρομαό) προκειμένου να τους μεταφέρει face to face κάποιες ιδιαίτερες κουβέντες.

Σημειωτέων πως όλα αυτά συνέβησαν πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα τους ζήτησε να μην παρατήσουν την μάχη του πρωταθλήματος, να μην πετάξουν «λευκή πετσέτα» και να τα δώσουν όλα στις επόμενες αγωνιστικές, διεκδικώντας όλες τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την πρώτη θέση.

Οι αρχηγοί έλαβαν το μήνυμα ωστόσο συν τω χρόνω δεν φρόντισαν να μετουσιώσουν σε πράξη την επιθυμία του μεγαλομετόχου.

Και το λέμε αυτό, κρίνοντας από τους δύο βαθμούς που άφησαν στο…καπάκι στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, που αυτομάτως ψαλίδισαν ακόμα περισσότερο αν δεν έβαλαν ταφόπλακα στο στόχο της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER” 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top