ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έπραξε το ίδιο όπως και στο πρώτο παιχνίδι! Τι… σκαρώνει

Έπραξε το ίδιο όπως και στο πρώτο παιχνίδι! Τι… σκαρώνει

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης, μαζί με τους Λάγο και Εφραίμ, άφησε εκτός αποστολής από το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Ερμή Αραδίππου και τον τερματοφύλακα, Πέρεθ.

Επέλεξε να έχει στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ τους δύο τερματοφύλακες, Γκουτίνο και Παρασκευά, κάτι που είχε κάνει και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων σε αυτή τη φάση του κυπέλλου στο ΓΣΖ, όταν η ομάδα του Γιώργου Δώνη κέρδισε με 0-2.

Από τη στιγμή που το σκορ του πρώτου αγώνα, δίνει το δικαίωμα στον Ελλαδίτη κόουτς να επιλέξει να αφήσει εκτός αποστολής τον βασικό του τερματοφύλακα, Πέρεθ, τότε η λογική λέει πως έπραξε το ίδιο για να του δώσει και ανάσες ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΑΠΟΕΛ για την τρέχουσα σεζόν, μιας και ακολουθεί ένα πρόγραμμα «φωτιά», όπου θα κριθούν τα πάντα σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παρά του ότι έχει στην αποστολή του αυριανού αγώνα 22 ποδοσφαιριστές, όπως προαναφέραμε το σκορ του πρώτου σγώνα δίνει τον πρώτο λόγο στον ΑΠΟΕΛ για πρόκριση στην προημιτελική φάση, ο Ελλαδίτης κόουτς, Γιώργος Δώνης, δεν αποκλείεται να ανακατέψει καλά την τράπουλα επιλογών του που έχει μπροστά του και να δοκιμάσει ορισμένα πράγματα που θα του φανούν χρήσιμα στα επόμενα παιχνίδια, καθώς και να αφήσει στον πάγκο ενδεκαδάτους πρωτοκλασάτους παίκτες για να πάρουν ανάσες.

Από τη στιγμή που στο προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό με τον Ολυμπιακό για την 26η αγωνιστική, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Εμπεσίλιο, ο οποίος έφτασε τις 6 κίτρινες κάρτες, τότε αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στο αυριανό παιχνίδι στο βασικό του σχήμα και να δώσει ανάσες σε κάποιο άλλο βασικό του «γρανάζι», όπως είναι ο Ζαχίντ, ο οποίος επιβάλλεται να είναι φρέσκος από κάθε άποψη στα κρίσιμα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ.

Δεν αποκλείεται ο Γιώργος Δώνης απέναντι στους «φτεροπόδαρους» της Αραδίππου αύριο να ξεκουράσει και άλλους βασικούς του παίκτες, ποδοσφαιριστές που… τράβηξαν ένα μεγάλο κουπί στην τρέχουσα σεζόν.

Θυμίζουμε ότι στα προημιτελικά, ο ΑΠΟΕΛ σφραγίζοντας την πρόκριση αύριο στο ΓΣΠ η ώρα 19:00 επί του Ερμή θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Ολυμπιακός – Νέα Σαλαμίνα.  Η ρεβάνς αυτού του αγώνα θα γίνει τη μεθεπόμενη Τετάρτη (28-02) στο «Αμμόχωστος» με το σκορ του πρώτου αγώνα να είναι 3-3.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η διαδικασία της απόφασης για την τρίτη θανατική ανάκριση, για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top