ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική νίκη για τον Ερμή, ηττήθηκε στο τελευταίο του ο Άρης!

Σημαντική νίκη για τον Ερμή, ηττήθηκε στο τελευταίο του ο Άρης!

Τέλος στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ερμή και Άρη με το τελικό σκορ να είναι 3-1. Στους 30 πόντους ανέβηκαν οι γηπεδούχοι ενώ οι φιλοξενούμενοι αποχαιρέτησαν τα μεγάλα σαλόνια. Πάμε τώρα στα του παιχνιδιού.

Ευκαιρία με το καλημέρα, ανούσια υπεροχή

Ξεκίνησε καλύτερα ο Ερμής το παιχνίδι και στο 3ο λεπτό έχασε την πρώτη του ευκαιρία μετά από άστοχη κεφαλιά του Αρτάμπε. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα αρχικά στάδια, κρατούσαν μπάλα όμως ο Άρης δεν τους άφηνε να απειλήσουν την εστία του Νουρεντινόφσκι μιας και έκλειναν πολύ καλά τους χώρους.

Γκολ και ευκαιρία για τον Ερμή

Στο 18′ ήρθε το γκολ για τον Ερμή με τον Ζαχάρια να νικά τον Νουρεντινόφσκι με μακρινό σουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι φτεροπόδαροι έφτασαν κοντά και στο 2-0 όμως ο Κυπριανού νικήθηκε από τον αντίπαλο κίπερ. Mέσα σε τρια λεπτά λίγο έλειψε να καθαρίσει την υπόθεση νίκη το συγκρότημα του Κώστα Καιάφα.

Αναγκαστική ο Άρης, δεύτερο για Ερμή

Στην συνέχεια ο ρυθμός έπεσε ενώ στο 31′ είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον Άρη μιας και ο Μαραγκουδάκης τραυματίστηκε. Στο 33′ έγινε το 2-0 για τον Ερμή με σκόρερ τον Μοντέιρο ο οποίος μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μαρτίνιουκ πλάσαρε εύστοχα από κοντά.

Έπεσε ο ρυθμός, πρώτη για Άρη

Ο ρυθμός έπεσε στην συνέχεια όμως ο Ερμής είχε αποκτήσει ήδη σημαντικό προβάδισμα για να πάρει το τρίποντο. Μοναδική ευκαιρία μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους στο 43′ με τον Αζίζ. Αυτή ήταν η μοναδική καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων.Με το σφύριγμα του διαιτητή για να τελειώσει το πρώτο ημίχρονο το σκορ βρήκε τους γηπεδούχους να είναι μπροστά με 2-0.

Έγινε το 3-0, απάντησε με τετ α τετ ο Άρης

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος και δεν συμπληρώθηκαν τα πρώτα δέκα λεπτά της επανάληψης και στο 53′ είχαμε το 3-0 για τον Ερμή. Ο Κυπριανού κατέβασε άψογα μια μακρινή μπαλιά και με εύστοχο πλασέ σκόραρε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ. Ο Άρης στο 57′ έχασε τετ α τετ με τον Μαλεκκίδη να μην μπορεί να σκοράρει απέναντι από τον Αραμπαντζή.

Προσπάθησαν χωρίς επιτυχία, ο Κωνσταντίνου το 4-0

Έπεσε ο ρυθμός στην συνέχεια και δεν είχαμε κάποια καλή ευκαιρία. Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να δημιουργήσουν τις δικές τους φάσεις όμως δεν τα κατάφεραν. Στο 64′ είχαμε ένα άστοχο μακρινό σουτ από τον Μαρτίνιουκ. Στο 73ο λεπτό οι γηπεδούχοι με σκόρερ τον Κωνσταντίνου έκαναν το 4-0 αφού ο Κύπριος μεσοεπιθετικός με διαγώνιο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άρη.

Δύο κερδισμένα πέναλτι μέσα σε πέντε λεπτά για τον Άρη, το ένα αξιοποιήθηκε

Στο 81ο λεπτό έμελλε ο Άρης να μειώσει καθώς μετά από κερδισμένο πέναλτι ο Ιονίτα από τα ένδεκα βήματα νίκησε τον Αραμπαντζή και έκανε το 4-1. Την παράβαση έκανε ο Μοντέιρο ο οποίος μάρκαρε αντικανονικά τον Ιονίτα. Στο 86′ ο Άρης είχε την ευκαιρία να μειώσει ακόμη περισσότερο όμως ο Ράντου αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Την παράβαση έκανε και πάλι ο Μοντέιρο.

Δεν είχαμε κάτι αξιόλογο μέχρι το τέλος, ο Ερμής πήρε μια σημαντική νίκη με σκορ 4-1 και ο Άρης ηττήθηκε στο τελευταίο του επίσημο παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία.

ΕΡΜΗΣ: Αραμπατζής, Ταραλίδης, Μαρτίνιουκ, Τσούμου (66’Εμεγκάρα), Ράντου Ζαχάρια (80’Πούνας), Αρτάμπε, Νταμσέφσκι, Ψάλτης, Μπάουμαν, Μοντέιρο, Κυπριανού (66’Κωνσταντίνου).

ΑΡΗΣ: Νουρεντινόσκι (71’Κανανής), Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Ιονίτσα, Μαραγκουδάκης (31’Αζίζ), Μαλεκκίδης, Ε. Κυριάκου, Μαμμίδης, Α. Κυριάκου, Γιούσεφ (77’Χαραλάμπους), Αντρέι Ράντου.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ιονίτσα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top