ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Διπλό» σωτηρίας στη Δερύνεια

«Διπλό» σωτηρίας στη Δερύνεια

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – Pokka  ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ  1-3 (24-26, 25-18,15-25,19-25)

Η Pokka ΑΕ Καραβά θα βρίσκεται και τη σεζόν 2018-19 στα «σαλόνια»  του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών. Η ομάδα του Ντιμίτρι Λέτσιεφ πέτυχε το βράδυ της Δευτέρας 05 Μαρτίου δεύτερη εκτός έδρας νίκη επί της Αναγέννησης Δερ.  μέσα στη «Σάλα» της Δερύνειας και με συνολικό σκορ νικών 4-3 προκρίθηκε στην τελική φάση των θέσεων 5-8. Οι «κιτρινόμαυροι» που ξέγνοιασαν πλέον από τον υποβιβασμό θα αγωνιστούν με το ΑΠΟΕΛ για την 5η θέση με μειονέκτημα έδρας και νικών 0-2.

Η Αναγέννηση Δερύνειας «κλώτσησε» την ευκαιρία να σωθεί  μια ώρα αρχύτερα, αφού δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στη σειρά και πήγε στράφι το πλεονέκτημα που είχε. Πλέον οι «πράσινοι» θα κοντραριστούν σε τοπικό ντέρμπι με την Ολυμπιάς Φρενάρους για μια θέση στην Α Κατηγορία. Η Αναγέννηση έχει το προβάδισμα με 2-0 στις νίκες και θέλει άλλες δυο να σφραγίσει την παραμονή.

Το παιχνίδι

Αμφίρροπο από κάθε άποψη ήταν το πρώτο σετ. Οι δυο ομάδες πάλεψαν με πείσμα για την κατάκτηση του σετ, αλλά η τύχη στους έξτρα πόντους χαμογέλασε στην ομάδα του Καραβά που κέρδισε με 24-26 και προηγήθηκε 0-1. Το σετ κράτησε σε αγωνία ους φιλάθλους για 33 λεπτά.

Πλούσιο θέαμα και αγώνα 29 λεπτών πρόσφεραν οι δυο πέραν πάσης αμφιβολία ισοδύναμες ομάδες στο δεύτερο σετ με ην Αναγέννηση να είναι καλύτερη και να κερδίζει το σετ 25-18 ισοφαρίζοντας ταυτόχρονα και τον «τελικό» σε 1-1.

 Το τρίτο σετ ήταν «κιτρινόμαυρο» Η Pokka ΑΕ Καραβά παίζοντας πολύ καλά δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι έχασε το δεύτερο σετ και «καθάρισε» μάλλον εύκολα σε 25 λεπτά κερδίζοντας με 15-25 ανακτώντας  το προβάδισμα. Στο σημείο αυτό η ομάδα του Γιάννη Λάϊου ήταν μέτρια και έμεινε πίσω στο σκορ για δεύτερη φορά (1-2).

Η Pokka ΑΕΚ παίζοντας με την ψυχολογία με το μέρος της κατάφερε να κερδίσει και το τέταρτο σετ με 19-25 σε 28 λεπτά  «κλειδώνοντας» τη νίκη με 1-3 σετ. Η Αναγέννηση έχασε ξανά την επαφή της με το σετ και ταυτοχρόνως τον σημαντικό αγώνα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ.ΛΑΪΟΣ):Γκρόενβελντ,  Καραγιάννης,  Μπράβο, Στέποβιτς, Κ. Παπαϊωάννου, Χριστοφή – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Στέκας, Τοφής.

 Pokka  ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Παναγιωτίδης,  Γκαρσία, Ράμμα, Καρακατσάνης, Ντουγκριαρένκο, Χατζηφιλίππου – Λίμπερο: Θεοδούλου. – Αλλαγές: Xριστοφίδης, Καλαφάτης.

ΛΕΖ. Οι παίκτες ης Pokka ΑΕ Καραβά πανηγύρισαν μέσα στη Δερύνεια και παρέμειναν στην Α’ Κατηγορία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top