ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΥ ΑΕΚ: ‘Το παιδί μου έπαθε ψυχολογικά… κλαίει συνεχώς!’

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΟΠΑΔΟΥ ΑΕΚ: ‘Το παιδί μου έπαθε ψυχολογικά… κλαίει συνεχώς!’

Ο 43χρονο οπαδός της ΑΕΚ που ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της Ανόρθωσης, μετά την λήξη του μεταξύ τους αγώνα το Σάββατο (3/3), εξιστορεί όσα συνέβησαν εκείνη την μέρα. Αναφέρθηκε και στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται πλέον ο γιος του.

Στην εφημερίδα ‘Πολίτης’, μίλησε ο 43χρονος οπαδός της ΑΕΚ, Ευάγγελος Ευαγγέλου. Ο 43χρονος ξυλοκοπήθηκε από 10 οπαδούς της Ανόρθωσης στον χώρο στάθμευσης του ΓΣΖ, μπροστά στα έντρομα μάτια του 16χρονου γιου του.

Ο 43χρονος όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, βρίσκεται ακόμη στο χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας.

Μετά την λήξη του αγώνα ΑΕΚ – Ανόρθωση, όπως ανάφερε ο Ευαγγέλου, κατευθυνόταν με τον 16χρονο γιο του προς το αυτοκίνητό τους. Πριν προλάβουν να μπουν σ’ αυτό, περικυκλώθηκαν από 10-12 νεαρούς που έφεραν διακριτικά της Ανόρθωσης.

«Ούτε προκαλέσαμε, ούτε τους είπαμε τίποτε. Τους μίλησα με τον καλύτερο τρόπο. Τους είπα: Να χαρείτε ρε κοπέλια, αφήστε μας να πάμε σπίτι μας. Δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε», ανάφερε αρχικά ο 43χρονος, ενώ συμπλήρωσε, «τότε κάποιοι απ’ αυτούς άρχισαν να τραβούν τον γιο μου από το κασκόλ (της ΑΕΚ) που φορούσε στον λαιμό. Εγώ αντέδρασα και προσπάθησα να τους απωθήσω. Μου επιτέθηκαν, με έριξαν κάτω και άρχισαν να με γρονθοκοπούν και να με κλοτσούν για περίπου δυο λεπτά».

«Για περίπου δύο λεπτά με κτυπούσαν ασταμάτητα. Με γροθιές και με κλοτσιές. Φοβήθηκα για την ζωή μου. Το παιδί μου έπαθε ψυχολογικά. Κλαίει συνεχώς…», ανάφερε επίσης ο 43χρονος.

Στην συνέχεια, όπως ανάφερε ο 43χρονος, κάποιοι οπαδοί κινήθηκαν ξανά με άγριες διαθέσεις εναντίον του 16χρονου γιου του, και τότε προσπάθησε ξανά να τους εμποδίσει αλλά κάποιος του έβαλε τρικλοποδιά με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε σταθμευμένο όχημα και τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.

«Ήταν αυτός που συνέλαβαν και τον πήραν δικαστήριο. Τον αναγνώρισα», υποστήριξε ο 43χρονος οπαδός της ΑΕΚ, ενώ συνέχισε λέγοντας, «ευτυχώς εκείνη την ώρα βρέθηκε στο μέρος ένας αστυνομικός, τον οποίο μόλις είδαν άρχισαν να φωνάζουν… Αστυνομία, Αστυνομία, και το έβαλαν στα πόδια. Ο αστυνομικός τους καταδίωξε και κατάφερε να συλλάβει τον έναν. Φανήκαμε τυχεροί, διότι εκείνη την στιγμή πλησίαζαν προς το μέρος μας και άλλοι οπαδοί της Ανόρθωσης με άγριες διαθέσεις».

Ο 43χρονος όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις ΜRI για να διαφανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, ενώ όπως είπε, προτίθεται να κινήσει αγωγές εναντίον όσων ευθύνονται για τον τραυματισμό του και για τα ψυχολογικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν στον γιο του.

«Έχω δύο ανήλικα παιδιά. Ποιος θα τα συντηρεί τώρα που δεν μπορώ να περπατήσω, ούτε να εργασθώ;», διερωτήθηκε στο τέλος ο Ευάγγελος Ευαγγέλου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top