ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήταν ανώτερο, κέρδισε και… πλέον είναι φαβορί!

Ήταν ανώτερο, κέρδισε και… πλέον είναι φαβορί!

«ΛΕΥΚΟΘΕΟ»: ΑΠΟΕΛ – Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ 3-1 (25-19, 23-25,25-14, 26-24)

Παίζοντας καλό βόλεϊ το ΑΠΟΕΛ υπέταξε την Pokka ΑΕ Καραβά στο «Λευκόθεο» με 3-1 σετ και πέτυχε την τρίτη νίκη επί των «κιτρινόμαυρων». Πλέον η ομάδα του Μέλκα χρειάζεται άλλη μια για να κατακτήσει την 5η θέση. Η Pokka ΑΕ Καραβά θα επιδιώξει στη Λεμεσό να πετύχει μια νίκη για να μπει ξανά στο κόλπο.

Η αποχή δεν έδειξε να επηρεάζει το ΑΠΟΕΛ που στο πρώτο σετ έπαιξε καλύτερα από την Pokka ΑΕ Καραβά και όταν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ κέρδισε σε 24 λεπτά 25-19 γράφοντας το1-0 στα σετ.

Mε την πάροδο του χρόνου η Pokka ΑΕ Καραβά ανέβασε την απόδοσή της και αυτό φάνηκε στο δεύτερο σετ. Μετά από ένα ωραίο σετ, αφού και οι «γαλαζοκίτρινοι» είχαν καλή απόδοση,  οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 23-25 σε 30 λεπτά και ισοφάρισαν τον αγώνα σε 1-1.

«Γαλαζοκίτρινο» βάφτηκε το τρίτο σετ. Η ομάδα του Μέλκα έπαιξε ωραίο βόλεϊ, πήρε διαφορά στο σκορ και «καθάρισε» εύκολα το σετ με 25-14 σε 25 λεπτά.

Το τέταρτο σετ επιφύλασσε συγκινήσεις ς με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τις εντυπώσεις, αλλά το ΑΠΟΕΛ να κερδίζει 26-24 σε 31 λεπτά και τον αγώνα με 3-1 σετ.

 ΑΠΟΕΛ(Γ. ΜΕΛΚΑ): Μίτιτς, Κυπριανού, Γ. Χρυσοστόμου, Λούνα, Βερίσιμο,Παμπακάς – Λίμπερο: Παντελή. – Αλλαγές: Π. Χρυσοστόμου, Φαρχάν.

Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Θεοδούλου,Γκαρσία, Ράμμα, Καρακατσάνης, Ντιγκρουαρένκο, Χατζηφιλίππου – Λίμπερο: Καλαφάτης. – Αλλαγές: Παναγιωτίδης.

Λεζ. Ο Γιόβαν Μέλκα είδε τους παίκτες του να κερδίζουν την Pοkka  ΑΕ Καραβά

Απο ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top