ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αέρας ελευθερίας για ένα 8ωρο για τον Ρίκκο – Το πρώτο πράγμα που έκανε

Αέρας ελευθερίας για ένα 8ωρο για τον Ρίκκο – Το πρώτο πράγμα που έκανε

Αέρα ελευθέριας ανάπνευσε για 8 ώρες ο πρώην Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου, το Σάββατο (17/03).

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα «Πολίτης» την Κυριακή (18/03), ο Ρίκκος Ερωτοκρίτου βρίσκεται κρατούμενος στην ανοικτή φυλακή και έχει πλέον το δικαίωμα να παίρνει άδειες για μερικές ώρες από το σωφρονιστικό ίδρυμα.

Έτσι λοιπόν ο κ. Ερωτοκρίτου το Σάββατο (17/03) πήρε την πρώτη του άδεια. Το πραγμα που έκανε ήταν να μεταβεί στην παλιά Λευκωσία και συγκεκριμένα στην εκκλησία της Φανερωμένης όπου άναψε ένα κερί ενώ μετά πήγε στο σπίτι του στην Λεμεσό.

Να σημειώσουμε πως ο πρώην Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας επωφελήθηκε και της προεδρική χάρης  καθώς είναι ανάμεσα στα πρόσωπα που δικαιούνται να κατά χάρη αποφυλάκιση από τον Προέδρο Αναστασιάδη, όπως γίνεται κάθε φορά όταν αναλαμβάνει καθήκοντα νέα κυβέρνηση.

Θυμίζουμε πως το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας επέβαλε την 1 Μαρτιου του 2017 ποινή φυλάκισης 3,5 ετών στον τέως Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Ρίκκο Ερωτοκρίτου, 2,5 χρόνια στον Παναγιώτη Νεοκλέους, ενώ στον Ανδρέα Κυπρίζογλου επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1,5 ετών, με αναστολή. Στο δικηγορικό γραφείο Ανδρέας Νεοκλέους ΔΕΠΕ επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 70,000 ευρώ.

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top