ΠΑΡΑ-THEMA

ΣΧΟΛΙΟ: Φύγε από την Ομόνοια. Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΣΧΟΛΙΟ: Φύγε από την Ομόνοια. Τι δεν καταλαβαίνεις;

Οι αρνητικές εξελίξεις στην Ομόνοια, δεν έχουν τελειωμό και η κατρακύλα της λαοφιλέστερης ομάδας του νησιού, φαίνεται πως δεν έπιασε ακόμη πάτο.

Όλοι στην Ομόνοια, από διοίκηση, προπονητή, ποδοσφαιριστές, οπαδούς κτλ., προσπαθούν να βρουν τον αποδιοπομπαίο τράγο που θα του ρίξουν την ευθύνη για όσα συμβαίνουν, με τον έναν να πετά το μπαλάκι στον άλλο και τελικά… όλοι να δηλώνουν άμοιροι ευθυνών!

Διωγμός τριών ποδοσφαιριστών, επιστροφή των δύο στην συνέχεια. Τσακωμοί παικτών στην προπόνηση, δημόσιες δηλώσεις και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από ποδοσφαιριστές και προπονητή. Και η ‘παραιτημένη’ διοίκηση πουθενά!

Δημοσιεύματα, έκαναν λόγo για ‘κλίκα’ που υπάρχει στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας, στην οποία φερόμενος ως αρχηγός της, είναι ο Ρενάτο Μαργκάσα, που θυμίζουμε ότι είναι ο μόνος που δεν του επετράπη να επιστρέψει στις προπονήσεις, όπως οι άλλοι δύο που απομακρύνθηκαν αρχικά.

Ο Μαργκάσα, μάλιστα, σύμφωνα και πάλι με δημοσιεύματα, πιάστηκε στα χέρια με τον Ντάρμπισαϊρ μέσα στο ‘Ηλίας Πούλλος’, κάτι που φαίνεται να  ήταν και η αφορμή του τσακωμού του δεύτερου με άλλον ποδοσφαιριστή.

Από την άλλη, ο άνθρωπος που έδιωξε τους τρεις ποδοσφαιριστές από την ομάδα – με τον τρόπο που το έκανε - ήταν ο προπονητής των ‘πρασίνων’, ο Ιβάιλο Πέτεφ. Από την πρώτη στιγμή, ακουγόταν ότι μέλη της διοίκησης είχαν δυσαρεστηθεί με την απόφαση του Βούλγαρου και άμεσα έθεσαν θέμα απομάκρυνσής του, κάτι που δεν συνέβη. Λίγες ημέρες αργότερα, επανήλθε το θέμα αλλά πάλι ο Βούλγαρος δεν απομακρύνθηκε. Τις τελευταίες ώρες, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση αποφάσισε να ‘κόψει το κεφάλι’ του Πέτεφ, γιατί λένε, έχει ευθύνες για την αγωνιστική εικόνα.

Σαν τρίτη στην όλη υπόθεση, και παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τα γεγονότα, έρχομαι και ερωτώ: Είτε μείνει ο Πέτεφ είτε όχι, ποιος είπε στον Μαργκάσα (και σε όποιον Μαργκάσα), ότι ο κόσμος τον θέλει πίσω στην ομάδα και συμπεριφέρεται μ’ αυτόν τον τρόπο; Ποιος δηλώνει υπεύθυνα ότι η απομάκρυνση Πέτεφ, σημαίνει καλύτερες μέρες; Φταίει σίγουρα ο Πέτεφ για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας; Γιατί μια παραιτημένη διοίκηση ‘κόβει κεφάλια’ και δεν βγαίνει μπροστά να ξεκαθαρίσει την κατάσταση;

Κανένας ποδοσφαιριστής, κανένας προπονητής και κανένα μέλος της διοίκησης (παραιτημένης μάλιστα) δεν έχει το δικαίωμα να ξεφτιλίζει το όνομα, τον κόσμο και την ιστορία της Ομόνοιας.

Μ. Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top