ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δηλώσεις Πιέρου Σωτηρίου, Λαϊφη και Χάμπου Κυριάκου

Δηλώσεις Πιέρου Σωτηρίου, Λαϊφη και Χάμπου Κυριάκου

Δηλώσεις στα ΜΜΕ για τον αγώνα με το Μαυροβουνίου έκαναν πριν τη σημερινή προπόνηση ο Χάμπος Κυριάκου, ο Κωνσταντίνος Λαϊφης και ο Πιέρος Σωτηρίου.

Και οι τρεις τόνισαν τη σημασία του αγώνα με το Μαυροβούνιο για την προετοιμασία της ομάδας μας για τις επίσημες υποχρεώσεις και κάλεσαν τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο την Παρασκευή.

Χάμπος Κυριάκου: «Είναι σημαντικό το τεστ με το Μαυροβούνιο στην προσπάθεια μας να φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Είμαστε μια νεανική ομάδα και θα προσπαθήσουμε να δεθούμε όσο καλύτερα μπορούμε για τις μελλοντικές υποχρεώσεις μας». 

Κωνσταντίνος Λαϊφης: «Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια με την Εθνική και θέλουμε να πετύχουμε κάτι για την Κύπρο. Θέλουμε την στήριξη του κόσμου την Παρασκευή στον αγώνα με το Μαυροβούνιο. Είναι σημαντικό για εμάς γιατί, οταν αγωνιζόμαστε με την Εθνική, δεν υπάρχουν φιλικοί αγώνες». 

Πιέρος Σωτηρίου: «Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στην τελική φάση του EURO 2020. Έχουμε μπροστά μας ένα φιλικό από το οποίο αρχίζουμε την προσπάθεια μας. Θέλουμε σε αυτή την προσπάθεια να έχουμε την συμπαράσταση του κόσμου και τον περιμένουμε την Παρασκευή στο γήπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top