ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Mπρέικ και δεύτερη θέση

Mπρέικ και δεύτερη θέση

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ: ΑΠΟΛΛΩΝ – ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ 0-3 (23-25, 17-25. 14-25)
Την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας κατέκτησε η Τεχνοοικία ΑΕΚ. Το βράδυ της Τρίτης κέρδισε μέσα στο «Απόλλων Αρένα» τον  Απόλλωνα με 0-3 σετ και ολοκλήρωσε  τη σεζόν με 47 βαθμούς έναντι 45 του τρίτου Απόλλωνα.

Οι Λαρνακείς ήταν καλύτερες απέναντι  σε ένα Απόλλωνα με αλλιώτικη σύνθεση λόγω των απουσιών των Ιορδανους και Ιωάννας Λεωνίδου. Δεν αποκλείεται οι δυο ομάδες να τα ξαναπούν δις στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Η Τεχνοικία ΑΕΚ κατάφερε να επιβληθεί με 0-1 στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» σε ένα πολύ καλό ποιοτικά πρώτο σετ. Οι «γαλάζιες»  έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση την  πασαδόρο..Εβίτα Λεωνίδου ήταν μέσα στο σετ, αλλά  η Μάγκντιτς ήταν καθοριστική για τις «κιτρινοπράσινες» που πήραν το σετ με 23-25 και προηγήθηκαν στον αγώνα.

Οι «κιτρινοπράσινες» κέρδισαν και το δεύτερο σετ με 17-25 σε 23 λεπτά και ξέφυγαν με 0-2 σετ. Καθοριστικό σημείο για την επικράτηση των «κιτρινοπρασίνων» το γεγονός ότι προηγήθηκαν στα μέσα του δευτέρου σετ 11-16. Ο προπονητής του Απόλλωνα Στέργιος Φραγκέσκου χρησιμοποίησε την Κατερίνα  Ντουντνίκοβα ως λίμπερο στα μέσα του σετ.

Η ομάδα της Λάρνακας ήταν πολύ καλύτερη και στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισε με 14-25 και πήρε τη νίκη. Οι δυο προπονητές έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστούν και οι παγκίτισσες.


ΑΠΟΛΛΩΝ(ΣΤ. ΦΡΑΓΚΕΣΚΟΥ): Στυλιανού, Μπρλέτιτς, Ε. Λεωνίδου, Ανγκούλο, Μανίταρου Χαραλάμπους – Λίμπερο1: Α. Ζακχαίου  – Λίμπερο 2: Ντουντνίκοβα. – Αλλαγές: Σιμανόφσκι, Ιωαννίδου.
ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ(Ι.ΚΟΥΜΗΣ): Ιωάννου, Καρπεντιέρ, Στυλιανού. Μάγκντιτς, Ριπνάγια, Ριαλά – Λίμπερο: Ε. Μοσφιλιώτη. [- Αλλαγές: Δημητρίου ,Νατ. Στυλιανού, Κέζου, Ειρ. Ιωάννου, Καρακώστα.

Ο δεύτερος αγώνας του Ομίλου μεταξύ της πρωταθλήτριας Ανόρθωσης και της Robo Markets ΑΕΛ όπου θα γίνει η απονομή του τροπαίου θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις  20:00  στο Αθλητικό Κέντρο Ανόρθωσης.

 

Λεζ. Οι παίκτριες της Τεχνοοικία ΑΕΚ κατάφεραν να τερματίσουν δεύτερες.

 

Η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: 1. Aνόρθωση (σε 19 αγ.) 49, 2. Τεχνοοικία ΑΕΚ 47, 3. Απόλλων 45, 4. Robo Markets ΑΕΛ (σε 19 αγ.) 23.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top