ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν έχουν σταματημό οι φουρτούνες στην Ομόνοια…

Δεν έχουν σταματημό οι φουρτούνες στην Ομόνοια…

Στην Ομόνοια δεν σταματούν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα. Σε καθημερινή βάση όλο και κάτι βγαίνει στην επιφάνεια και με συνδυασμό την κακή αγωνιστική κατάσταση των «πρασίνων» δημιουργεί περισσότερη απογοήτευση στις τάξεις του Λευκωσιάτικου συλλόγου.

Διαβάστε κι αυτό: Στα δικαστήρια σέρνουν τον Πέτεφ οι τρεις «κομμένοι»

Σε μια εφιαλτική χρονιά (βρίσκεται στο -26 από την κορυφή)  όπως εξελίχθηκε η φετινή για την Ομόνοια  βρίσκει τους «πράσινους» να αδυνατούν να διεκδικήσουν έξοδο στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχή σεζόν με τα μέτωπα που είναι ανοικτά, να είναι αρκετά και προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Αυτό που «καίει» περισσότερο την δεδομένη στιγμή είναι το κεφάλαιο παραμονής ή όχι του Πέτεφ στην τεχνική ηγεσία, η επικείμενη εκλογική γενική συνέλευση (δεν υπάρχει κάτι νεότερο γι αυτό το θέμα) και το κεφάλαιο ΚΡΙΤΗΡΙΑ Μαρτίου όπου η Διοίκηση μαζί με τον κόσμο δίνουν μια τεράστια «μάχη» για να μπορέσει η Ομόνοια να τα περάσει.

Φυσικά ο κόμπος έφτασε στο χτένι στους «πράσινους». Οι τελευταίες «βόμβες» του Ιβάιλο Πέτεφ ήρθαν να ταράξουν περισσότερο τα νερά στον σύλλογο της Λευκωσίας με την ανησυχία και τον προβληματισμό στην Διοίκηση και στους φίλους της ομάδας να είναι διάχυτη.

Διαβάστε κι αυτό:Οι «σκανδαλώδεις» αλήθειες από τα χείλη του Πέτεφ για την Ομόνοια (δηλώσεις)

Την ίδια ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά, ο κόσμος της Ομόνοιας περιμένει να τελειώσουν όλα αυτά τα σήριαλ που επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία της ομάδας, έτσι ώστε οι «πράσινοι» να ηρεμήσουν και να μπορέσει να σταματήσει και ο αγωνιστικός κατήφορος της ομάδας ο οποίος δεν έχει τελειωμό.

Για να μπει όμως ένα ΣΤΟΠ στην κατρακύλα θα πρέπει πρώτα να αλλάξει το σκηνικό στα «γκρεμισμένα» αποδυτήρια του «Ηλίας Πούλλος» όπου εκεί οι ποδοσφαιριστές είναι διχασμένοι και η σχέση των πλείστων με τον προπονητή έχει χαλάσει προ αρκετών ημερών.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα της Ομόνοιας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top