ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι έκανε στα μέχρι στιγμής ντέρμπι με Μπαλταζάρ και Κέρκεζ στον πάγκο

Τι έκανε στα μέχρι στιγμής ντέρμπι με Μπαλταζάρ και Κέρκεζ στον πάγκο

Επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα για την ΑΕΛ και τελική ευθεία προετοιμασίας των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού για ένα νέο ντέρμπι, καθώς το ερχόμενο Σάββατο θα φιλοξενηθεί από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ για την 4η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Είναι το 14ο ντέρμπι που θα δώσει η ΑΕΛ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στα υπόλοιπα η Λεμεσιανή ομάδα είχε μονάχα μία νίκη, αυτό με την Ομόνοια στη β΄ φάση του πρωταθλήματος.

Αυτό, φυσικά, του Σαββάτου, έχει τη δική του ξεχωριστή ιδιαιτερότητα, μιας και αντίπαλος προπονητής για την ΑΕΛ, θα είναι ο πρώην κόουτς των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, Μπρούνο Μπαλταζάρ.

Επί εποχής Μπρούνο Μπαλταζάρ στην ΑΕΛ, η Λεμεσιανή ομάδα σε ντέρμπι στην πρώτη φάση του φετινού πρωταθλήματος είχε για τον α΄ γύρο χάσει εκτός έδρας από τον ΑΠΟΕΛ με 2-1, από την ΑΕΚ με 1-0, ισοπαλία 1-1 με τον Απόλλωνα, ήττα στο ΓΣΠ από την Ομόνοια με 1-0 και εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ανόρθωση. Στον β΄ γύρο του πρωταθλήματος στα ντέρμπι η ΑΕΛ είχε λευκή ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ στο Τσίρειο Στάδιο, 1-1 με τον Απόλλωνα, εντός έδρας ήττα 2-3 από την Ομόνοια και 0-1 από την Ανόρθωση.

Ο Πορτογάλος κόουτς, ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ και στην πρεμιέρα της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, όπου στο Λεμεσιανό ντέρμπι οι γαλαζοκίτρινοι έχασαν με 5-1 και μετά τη βαριά αυτή ήττα λύθηκε η συνεργασία μαζί του.

Ακολούθως, την ΑΕΛ ανέλαβε ο Ντούσαν Κέρκεζ, με ιδανικό ποδαρικό στον πάγκο με την εντός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας με 2-1, ενώ ακολούθησε μία νέα ήττα σε ντέρμπι στο Τσίρειο Στάδιο από την Ανόρθωση με 0-2.

Συνοπτικά, η ΑΕΛ με Μπρούνο Μπαλταζάρ στον πάγκο σε παιχνίδια ντέρμπι για τη φετινή σεζόν έχει 6 ήττες, 5 ισοπαλίες, καμία νίκη. Με τον Ντούσαν Κέρκεζ μέχρι στιγμής μία νίκη και μία ήττα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top