ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

A QUIET PLACE - Η νέα ταινία που θα κάνει όλο τον κόσμο...

A QUIET PLACE - Η νέα ταινία που θα κάνει όλο τον κόσμο...

Από τις 5 AΠΡΙΛΙΟΥ στους κινηματογράφους K CINEPLEX & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία, Κ CINEPLEX & ΡΙΟ Λεμεσός, Κ CINEPLEX Λάρνακα, ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

Πρωταγωνιστούν:      

Έμιλι Μπλαντ

Τζον Κραζίνσκι

                                                                                            

Σκηνοθέτης:                 Τζον Κραζίνσκι

 

A Quiet Place: Η νέα ταινία που θα κάνει όλο τον κόσμο να βουβαθεί!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Στο θρίλερ αυτό αν μιλήσεις, είσαι καταδικασμένος!

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο γεμάτο τέρατα, υπερευαίσθητα στον παραμικρό θόρυβο, μια οικογένεια που ζει απομονωμένη μέσα στην φύση αναγκάζεται να κάνει απόλυτη σιωπή προκειμένου να επιβιώσει.

Οι μέρες περνούν και η απειλή πλησιάζει όλο και περισσότερο. Ακόμα και η ανάσα σου μπορεί να σημάνει το τέλος σου. Το θέμα είναι ότι όλοι τους είναι ανάγκη να περνούν τις ώρες τους χωρίς να κάνουν τον παραμικρό θόρυβο καθώς στο δάσος που τους περιβάλει καραδοκεί μία αδιόρατη απειλή, μία εχθρική δύναμη που έλκεται από τον πιο στοιχειώδη ήχο και βάλλεται να τους πλήξει. Την γνώριμη ρουτίνα τους θα ταράξει ένα αναπάντεχο ατυχές περιστατικό που θα φέρει τα πάνω κάτω, θέτοντάς τους σε θανάσιμο κίνδυνο.

Ο Τζον Κραζίνσκι πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί τη νέα ταινία της Paramount ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΕΡΟΣ (A QUIET PLACE), ένα σύγχρονο θρίλερ που σε κρατάει σιωπηλό, βυθισμένο στην αγωνία σου, μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Δεν ήμουν ποτέ τύπος αυτού του είδους ταινιών», δήλωσε ο Krasinski στη διάρκεια Q & A μετά την προβολή, μαζί με τους συντελεστές της ταινίας. Γιατί λοιπόν σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην ταινία;

«Η Emily» είπε αναφερόμενος στην σύζυγό του, Emily Blunt, η οποία υποδύεται τη σύζυγό του στην ταινία – «και μόλις είχε γεννηθεί η δεύτερη κόρη μας. Ήμουν ήδη στον κόσμο του καθαρού τρόμου. Σκέφτηκα. Γιατί να μην τον διοχετεύσω σε μία ταινία;».

Ο Krasinski είπε ότι παρ’ όλο που φοβάται πολύ να παρακολουθεί ταινίες τρόμου πηγή έμπνευσης ήταν κλασσικές ταινίες, όπως το «Alien» και το «Jaws», το οποίο είναι πιο πολύ για τους ανθρώπους στο σκάφος και όχι τον καρχαρία.

Η Blunt παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζαν αρχικά πως θα εξελιχθεί. «Δεν ξέρεις πώς θα επιτευχθούν ισορροπίες. Ήμασταν και οι δυο τρομοκρατημένοι τη νύχτα πριν από την πρώτη μου σκηνή, ελπίζοντας ότι θα μπορούσαμε να αφήσουμε ο ένας περιθώρια στον άλλον με την ίδια διπλωματία, όπως θα κάναμε με οποιονδήποτε άλλο σκηνοθέτη ή ηθοποιό».

«Πώς πήγε; Ήταν υπέροχο», είπε η Blunt.

Στο τέλος του Q & A, ένας ενθουσιώδης θαυμαστής ρώτησε τον Krasinski εάν ξυπνάει κάθε πρωί, χαστουκίζει τον εαυτό του και ρωτάει: «Ουάου! Αυτή είναι η Emily Blunt. Είμαι παντρεμένος μαζί της!»

«Ναι», είπε ο Krasinski. «Ας μιλήσουμε γι ’αυτό. Αυτό γίνεται κάθε μέρα».

Ο Krasinski αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον Rob Marshall, ο οποίος σκηνοθέτησε τη σύζυγό του στην ταινία «Mary Poppins», λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα του «A Quiet Place».

Ο Marshall είπε στον Krasinski ότι έγινε μάρτυρας τής μαγείας της υποκριτικής της, όταν βρέθηκε στο ίδιο δωμάτιο με την Blunt. «Είδα πολύ ξεκάθαρα τι απίστευτο ταλέντο είναι και με συγκινούσε κάθε μέρα», δήλωσε ο Krasinski.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top