ΚΟΙΝΩΝΙΑ

‘Αντί να σβήνεις την τούρτα σου, πάμε στο κοιμητήριο για να σου αφήσουμε λουλούδια’ – VIDEO

‘Αντί να σβήνεις την τούρτα σου, πάμε στο κοιμητήριο για να σου αφήσουμε λουλούδια’ – VIDEO

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από την μοιραία μέρα που ο Γιώργος Μαυρικίου, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε την πρωτοχρονιά του 2007, αλλά οι συγγενείς και οι φίλοι τους δεν τον ξεχνάνε ποτέ.

Στις 19 Απριλίου 2018, ο Γιώργος Μαυρικίου, θα γιόρταζε τα 29α γενέθλιά του (19/4/1989), ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και οι άγγελοι τον πήραν μαζί τους, σε ηλικία μόλις 17 ετών.

Ο Γιώργος Μαυρικίου, έχασε τη ζωή του στην 1/1/2007 σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Λεωφόρο Τσερίου στη Λακατάμια, όταν διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε καθώς προσπαθούσε να εισέλθει σε άλλο αυτοκίνητο, με φίλους του. 

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ο Γιώργος πήγε μαζί με την φίλη του και κάποιους άλλους φίλους τους να μπουν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε πεζοδρόμιο, όταν ένας οδηγός με ιλιγγιώδη ταχύτητα πήγε προς τα πάνω τους, και τότε ο 17χρονος έσπρωξε την φίλη του για να την σώσει, αλλά αυτός δυστυχώς δεν πρόλαβε να σωθεί. Κτυπήθηκε από το διερχόμενο όχημα, ενώ κατέληξε αρκετά μέτρα μακριά. 

Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε την σκηνή, ενώ οι φίλοι του Γιώργου κάλεσαν αμέσως Αστυνομία και ασθενοφόρο, αλλά ο Γιώργος  δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του, λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο. 

Ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε τον Γιώργο, εντοπίστηκε το πρωί της ίδιας μέρας (γύρω στις 10:00), στις 1/1/07, να κοιμάται στο σπίτι του. Η Αστυνομία τον εντόπισε μετά από μαρτυρίες που προέκυψαν σχετικά με το όχημα. Ο εν λόγω οδηγός, υπεβλήθη σε αλκοτέστ, όπου η ένδειξη ήταν 73mg αντί 22mg, σχεδόν 7 ώρες μετά το τροχαίο.   

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Γιώργου Μαυρικίου, 11 χρόνια μετά, δεν τον ξεχνάνε ποτέ και με αφορμή τα γενέθλιά του, τα οποία θα γιόρταζε στις 19 Απριλίου και θα γινόταν πλέον 29 ετών, δημοσίευσαν ένα βίντεο εις μνήμην του.

'Αντι να σβηνεις την τουρτα σου , παμε στο κοιμητηριο για να σου αφησουμε λιγα λουλουδια...σαν σημερα θα γινοσουν 29 χρονων λεβεντης...Μας λειπεις', ήταν τα λόγια που συνόδευαν το βίντεο που δημοσιεύθηκε στην σελίδα 'ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ Μ. ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ'. 

https://www.youtube.com/watch?v=3bOweg7HNIY&feature=youtu.be

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top