ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με νέα τεσσάρα πάει ΓΣΠ για το νταμπλ

Με νέα τεσσάρα πάει ΓΣΠ για το νταμπλ

Τεσσάρα στο πρώτο παιχνίδι, τεσσάρα και στο δεύτερο παιχνίδι για τον Απόλλωνα, επί της Πάφου FC, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Κύπρου.  Το συγκρότημα του Σωφρόνη Αυγουστή κέρδισε την Πάφο FC με 1-4.

Η Λεμεσιανή ομάδα έχοντας το ασφαλές προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι, με 4-0, δεν έδειξε σε κανένα σημείο του αγώνα ρεβάνς ότι είναι αδιάφορος.

Α΄ Ημίχρονο

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης θέλησε και εκεί να έχει τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης και να μην αφήσει σε κανένα σημείο την Πάφο FC να ελπίζει στο… θαύμα.

Έτσι και ο Σαρδινέρο άνοιξε νωρίς το σκορ στο 11ο λεπτό και «σκότωσε» τα όποια όνειρα είχαν οι γηπεδούχοι, ενώ ακολούθησε το εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Ντα Σίλβα στο 27ο λεπτό και η κεφαλιά του Ζελάγια στο 34΄ να κάνουν ακόμη πιο απλά… σαν σε προπόνηση, τα πράγματα για τους κυανόλευκους.

Β΄ Ημίχρονο

Με αλλαγές από τους δύο πάγκους ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.  Ο Απόλλωνας με το 0-3 του πρώτου μέρους χαλάρωσε κάπως, η γηπεδούχος προσπάθησε για κάποιο γκολ, αλλά τα λάθη συνεχίστηκαν από την Πάφο FC και ήρθε και αυτογκόλ.

Στο 49ο λεπτό στην προσπάθεια του ο Ντόβπνια να απομακρύνει την μπάλα, με κεφαλιά την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε για τα καλά, με τους γηπεδούχους να προσπαθούν για κάτι το καλό επιθετικά, και το μόνο που να καταφέρνουν να μειώνουν το σκορ στο 75ο λεπτό με το σουτ του Μπεριγκό.

Το 1-4 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του Νικόλα Νεοκλέους, με τον Απόλλωνα να παίρνει την πρόκριση με το συνολικό 8-1 επί της Πάφου FC στον τελικό κυπέλλου της 16ης Μαϊου στο ΓΣΠ, όπου τον περιμένει εκεί η ΑΕΚ, ενώ η προσοχή ήδη στράφηκε στο παιχνίδι ντέρμπι κορυφής της Κυριακής εκτός έδρας με τον ΑΠΟΕΛ.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Πάφος FC: Αγκούν, Χόριτς, Σικόρσκι (61′ Ντεούλ), Γκάμποβς, Φυλακτού, Χριστοδούλου(46′ Ζαχαρίου), Τάραβελ, Γιάνζα, Μπεριγκό, Μοστέφα (84΄ Βάλντο), Ντόβπνια

Απόλλωνας: Βάλε, Μαρτίνεζ, Ντα Σίλβα, Ζελάγια(54′ Πίττας), Πέδρο(46′ Στυλιανού), Μάρκοβιτς(46′ Σπόλιαριτς), Γιούστε, Πιτιάν, Σαρδινέρο, Βασιλείου, Άλεφ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Χόριτς – Ντα Σίλβα, Στυλιανού

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top