ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει τα φόντα για να το πετύχει

Έχει τα φόντα για να το πετύχει

Μέχρι στιγμής ο Απόλλωνας περνά με σχετική ευκολία τα τεστ που έχει στον δρόμο του πλην των παιχνιδιών με τον ΑΠΟΕΛ. Την Κυριακή ταξιδεύει στην Λευκωσία για να υπερασπιστεί την πρωτιά και να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η συνταγή είναι η ίδια με τον Σοφρώνη Αυγουστή να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στην ομάδα του και να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές του. Το έκανε ξανά μέσα στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας και ειδικά τα τελευταία χρόνια έδειξε ότι μπορεί να πάρει το παιχνίδι. Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Απόλλωνα θέτει μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο φετινός Απόλλωνας έδειξε ότι δεν μασά και δεν φοβάται κανένα αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο. Ενδεικτικό είναι και οι δυο τεσσάρες που έριξε στον ΑΠΟΕΛ, μια στην Λευκωσία και μια στην Λεμεσό. Τα παιχνίδια και το διπλό ταμπλό που παίζει ο Απόλλωνας μετά και το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου δίνουν άλλο αέρα στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Ο κόσμος του Απόλλωνα θα δώσει και αυτός με την σειρά του δυναμικό παρών στο στάδιο της πρωτεύουσας. Τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα και η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι όμορφη.

 Η προετοιμασία των ‘κυανόλευκων’ κυλά σε καλούς ρυθμούς και αν δεν προκύψει κάτι τις τελευταίες μέρες ο Αυγουστή θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του.

Απ εκεί και πέρα το πιθανότερο σενάριο για την εντεκάδα της Κυριακής  είναι με βάση το επιτελικό μέσο που θα αποφασίσει ο Αυγουστή. Αν τελικά θα είναι ο Παπουλής στο αρχικό σχήμα θα πλαισιώνεται από τους Γιάκολιτς και Σκέμπρι στα άκρα με τον Μάγκλιτσα να είναι στην γραμμή κρούσης. Οι θέσεις  πίσω αναμένεται να είναι καταρτισμένες από τους             Άλεφ και Σακέτι στον χώρο του κέντρου. Με τους Γιούστε και Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας και Πέδρο με Ζάντερ στα άκρα αντίστοιχα.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top