ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάνοπλος και με τον κόσμο του για την νίκη!

Πάνοπλος και με τον κόσμο του για την νίκη!

Κάθε μέρα που περνά πλησιάζει όλο και περισσότερο το ντέρμπι κορυφής στο ΓΣΠ. Με τον ΑΠΟΕΛ να φιλοξενεί τον Απόλλωνα σε ένα ματς καθοριστικό για την πορεία του πρωταθλήματος και κυρίως του πρωταθλητή.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του μετά και την τελευταία προπόνηση και την επίσημη ενημέρωση από τον ΑΠΟΕΛ. Όλοι ευελπιστούν η κατάσταση με τον πίνακα των τραυματισμών να παραμείνει ως έχει και ο ΑΠΟΕΛ να κατέβει πλήρως στο μεγάλο παιχνίδι.

Η προσέλευση του κόσμου κινείται με απίστευτους ρυθμούς με την τελευταία καταμέτρηση να έχει κάνει λόγο για sold-out  της δυτικής κερκίδας. Εισιτήρια για τους οπαδούς των ‘γαλαζοκιτρίνων’ έμειναν στην Ανατολική και Νότια κερκίδα.

Η ομάδα του ΑΠΟΕΛ καλείτε να ανατρέψει τα κακός έχοντα στις τελευταίες αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα και να έχει τον πρώτο λόγο για την 6η συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ έχει το μέταλλο και την δυναμική που μπορεί να πάρει το παιχνίδι της Κυριακής. Καταλυτικό ρόλο για την έκβαση του παιχνιδιού θα παίξει και ο κόσμος ο οποίος απ΄ ότι φαίνεται θα δώσει βροντερό παρόν. Είδαμε τον ΑΠΟΕΛ μπροστά από τον κόσμο του να μπορεί να κάνει τα πάντα και αυτό θα δώσει φτερά στο πόδια των ποδοσφαιριστών του Μπαλταζάρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top