LIFESTYLE

Σε δύο ώρες η Φουρέιρα μετατράπηκε από outsider σε φαβορί

Σε δύο ώρες η Φουρέιρα μετατράπηκε από outsider σε φαβορί

Την πρώτη της πρόβα έκανε και η Ελένη Φουρέιρα και κατάφερε να μετατραπεί από outsider σε φαβορί. 

Η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2018 το απόγευμα της Δευτέρας, 30 Απριλίου, για την πρώτη τεχνική πρόβα. Εμφανίστηκε τελευταία στη σκηνή της Eurovision για τον Α΄ημιτελικό με το Fuego.

Εμφανίστηκε στη σκηνή με ένα ολόσωμο πολύχρωμο και γυαλιστερό κορμάκι σε μπλε φως που σχημάτιζε τούνελ. Ενώ στη συνέχεια κόκκινοι φωτισμοί κάνουν την εμφάνιση τους. Μαζί της τέσσερις χορεύτριες ντυμένες στα μαύρα ακολουθούν τον ρυθμό του Fuego ανάμεσα στους καπνούς με δυναμικές κινήσεις και το γνωστό τίναγμα στα μαλλιά που αγαπά η Ελένη Φουρέιρα.

Μόλις δύο ώρες χρειάστηκε η Ελένη Φουρέιρα για να αλλάξει τον πίνακα των προγνωστικών και των στοιχημάτων της φετινής Eurovision. Ύστερα από την πρώτη πρόβα που πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα στην Πορτογαλία κατάφερε από outsider να θεωρείται ένα από τα φαβορί του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού.

Ενώ πριν από τις πρόβες, το τραγούδι Fuego και η Κύπρος βρισκόταν στην 20η θέση, τώρα φιγουράρει στην 8η με τους ειδικούς να κάνουν λόγο για ακόμα πιο υψηλές θέσεις όταν αποκαλυφθεί και η τηλεοπτική κάλυψη της εμφάνισης της. Την ίδια στιγμή η Γιάννα Τερζή που εκπροσωπεί την Ελλάδα, βρέθηκε στην 11η θέση από την 9η.

Αλλαγές είχαμε και στην κορυφή του πίνακα των προγνωστικών με πολλά φαβορί να βγαίνουν ακόμα και εκτός 10αδας. Η συμμετοχή της Βουλγαρίας από την δεύτερη θέση στην οποία βρισκόταν, βρέθηκε στην 4η, ενώ ένα από τα outsider του φετινού διαγωνισμού, η Γαλλία βρίσκεται πλέον στην δεύτερη θέση. Και η συμμετοχή της Τσεχίας όμως από την 3η θέση βρέθηκε στην 7η, χωρίς να είναι σίγουρη η συμμετοχή του τραγουδιστή καθώς είχε σοβαρό ατύχημα μετά την πρόβα του και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Το απόλυτο φαβορί παραμένει ακόμα η συμμετοχή του Ισραήλ με τη Netta παρόλο που η πρώτη πρόβα της στη σκηνή της Eurovision απογοήτευσε τους θαυμαστές της. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top