ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα τίτλου, τους κρατάει στην «πρίζα» ο Μπαλταζάρ

Πανέτοιμοι για το επόμενο βήμα τίτλου, τους κρατάει στην «πρίζα» ο Μπαλταζάρ

Στην καλύτερη φάση τους βρίσκονται άπαντες στον Αρχάγγελο μετά τη σπουδαία νίκη επί του Απόλλωνα με 2-1, με την οποία ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην κορυφή και έγινε το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του έκτου σερί πρωταθλήματος.

Πολλοί βιάστηκαν να «αναδείξουν» πρωταθλητή τον Απόλλωνα, ο οποίος ομολογουμένως έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο φέτος, όμως από τη στιγμή που ο τίτλος κρινόταν σε ένα ματς, όλη η «γαλαζοκίτρινη» οικογένεια ήταν σίγουρη πως η ομάδα τους θα έδειχνε το μέταλλο και τη στόφα του πρωταθλητή που απέκτησε εδώ και πολλά χρόνια και αυτό έκανε…

Όμως, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, για να μείνουν προσγειωμένοι οι παίκτες του και να μην έχουν το μυαλό τους στους πανηγυρισμούς στον Εξώστη, αφού το πρωτάθλημα ΔΕΝ έχει τελειώσει ακόμα και μία γκέλα κόντρα σε ΑΕΛ και Ανόρθωση, θα είναι καταστροφική…

Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει στους «γαλαζοκίτρινους» ο Πορτογάλος τεχνικός, προκειμένου να τους έχει στην «πρίζα» για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, για να έρθει το ζητούμενο και να απομείνει πλέον, ένα και μόνο βήμα για το έκτο σερί!

Τα αγωνιστικά δεδομένα πάντως, είναι διαφορετικά για τον Μπαλταζάρ, ο οποίος θα βρεθεί για δεύτερη φορά αντιμέτωπος με την ΑΕΛ, αλλά για πρώτη στο Τσίρειο και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φύγει από τη Λεμεσό χωρίς το πολύτιμο τρίποντο…

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Καρλάο και ο τιμωρημένος Ντε Καμάργκο. Δύο μεγάλες απώλειες, αλλά ο ΑΠΟΕΛ έχει βάθος στο ρόστερ και μπορεί να καλυφθεί κάθε κενό, όσο σημαντικό κι αν είναι…

Τη θέση του Καρλάο στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Μερκής, ενώ φαβορί για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Ποτέ.

Από εκεί και πέρα, είναι πολύ πιθανόν να γίνουν ακόμα 1-2 αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε απέναντι στον Απόλλωνα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Υπό τετραήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός - Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Εν αναμονή ενημέρωσης από Europol, Interpol και Ρωσία η Αστυνομία για το απειλητικό email που έφερε αναστάτωση

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Εντοπίστηκε νέα μετάλλαξη του Covid: Ονομάζεται «FLiRT» - Λειτουργούν τα τρέχοντα εμβόλια; - Όσα πρέπει να ξέρετε

Λάκης Γαβαλάς: Δέχθηκε επίθεση από μοναχούς - «Με είπαν π****η μέσα στο αεροπλάνο» - Δείτε βίντεο



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top