ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελευταία στιγμή σκάλωσε συμφωνία Κύπρου με Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Τελευταία στιγμή σκάλωσε συμφωνία Κύπρου με Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο

Αναστολή συμφωνίας Υπουργείου Υγείας με Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, λόγω ένστασης.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα υπογραφόταν η συμφωνία Υπουργείου Υγείας και Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, για παροχή υπηρεσιών σε καρκινοπαθείς, ένσταση υπέβαλε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, με αποτέλεσμα η διαδικασία να ανασταλεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γερμανικού Ογκολογικού Κέντρου, η διεύθυνση του έχει ενημερωθεί σήμερα Πέμπτη (31/5), που ήταν και η τελευταία ημέρα υποβολής ενστάσεων, από το Υπουργείο Υγείας ότι η υπογραφή συμφωνίας για παροχή υπηρεσιών ακτινοθεραπείας και PET/CT, αναστέλλεται "λόγω ένστασης που υπέβαλε στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών, η Πολυκλινική Υγεία Λεμεσού".

Το Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο, επαναλαμβάνει στην ανακοίνωση του, την πλήρη ετοιμότητα του να εξυπηρετήσει άμεσα τους ασθενείς, αλλά ταυτόχρονα εκφράζει τη λύπη του "για τη συνέχιση της ταλαιπωρίας των καρκινοπαθών που οφείλεται πλέον στην ένσταση που έχει υποβληθεί".

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top