ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ανακοίνωση από Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Πραγματικά είναι να απορεί κανείς…»

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ανακοίνωση από Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛ: «Πραγματικά είναι να απορεί κανείς…»

Οργισμένοι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ…

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση τους τα οργανωμένα σύνολα των «γαλαζοκιτρίνων» αναφέρονται στο κούρεμα των χρημάτων που είχαν μαζευτεί για την θεραπεία της μικρής Μαρίας Μόκα.

Αναλυτικά:

«Είναι μερικές φορές που πραγματικά απορείς με την κατρακύλα που έχει πάρει η κοινωνία μας, που διερωτάσαι αν έχεις να κάνεις με ανθρώπους ή ζώα. Ο Θρύλος της ομάδας μας, ο τερματοφύλακας Διονύσης Χιώτης, μερικά χρόνια πριν, είχε ξεκινήσει τον μεγάλο αγώνα για να μαζευτούν λεφτά για τη μικρή Μαρία Μόκα, ένα κοριτσάκι το οποίο είχε διαγνωστεί με όγκο και το οποίο έπρεπε να μεταβεί στη Γερμανία για θεραπεία.

Η ανταπόκριση ολόκληρης της Κυπριακής κοινωνίας, τόσο ατομικά, όσο και οργανωμένων συνόλων ήταν εντυπωσιακή. Μαζεύτηκε ένα ποσό γύρω στις 500.000 για τα έξοδα της θεραπείας της μικρής. Ένα μικρό κοριτσάκι γεμάτο όνειρα, γεμάτο δίψα για ζωή έβρισκε τη δύναμη να παλέψει χάρη στη φιλευσπλαχνία ενός μεγάλου αθλητή και Ανθρώπου αλλά και όσων προσέφεραν από το υστέρημά τους για να βοηθήσουν στον αγώνα της.

Το 2013 όμως, με το κούρεμα των καταθέσεων, κάποιοι αποφάσισαν να κουρέψουν και το ποσό που είχε μαζευτεί για τη μικρή! Χωρίς να λαμβάνουν υπόψη το γεγονός ότι αυτά τα λεφτά μαζεύτηκαν μετά από έρανο και ότι θα χρησιμοποιούνταν για να μπορέσει ένα μικρό κορίτσι να κρατηθεί στη ζωή! Από την άλλη αυτοί που κατέκλεψαν τον κόσμο, τραπεζικοί και πολιτικάντηδες έβγαζαν τα χρήματα στο εξωτερικό κακήν κακώς για να γλυτώσουνε το κούρεμα.

Μόνο αηδία νοιώθουμε για όσους επέτρεψαν να γίνει αυτή η κτηνωδία. Η δίκη για το κούρεμα του εράνου έχει αρχίσει, να είναι σίγουροι όλοι οι αρμόδιοι, όλοι όσοι σταθούν εμπόδιο στο δικαίωμα της μικρής στη ζωή ότι θα μας βρουν μπροστά τους.

Να είναι παράλληλα σίγουροι, οι γονείς της Μαρίας Μόκα, η ίδια, αλλά και ο Διονύσης, ο οποίος έδωσε μία μεγάλη μάχη για τη μικρή, ότι εμείς ως οργανωμένο σύνολο θα είμαστε δίπλα τους και πως είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top