ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κάνουν λόγο για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας στο εξωτερικό – ΦΩΤΟ

Κάνουν λόγο για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας στο εξωτερικό – ΦΩΤΟ

Ο αμυντικός της Ομόνοιας Χριστιάν Φώτη ντεμπούταρε με την ομάδα στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ και αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο στην Βουλγαρία.

Δημοσίευμα στην χώρα των Βαλκανίων κάνει λόγο για το ντεμπούτο του ποδοσφαιριστή ενώ να υπενθυμίσουμε πως ο Φώτη είναι διεθνής με την ομάδα Κ-17 της Βουλγαρίας.

Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ!

Όσα λέει το δημοσίευμα:

«Ο Φώτη έκανε το επίσημο ντεμπούτο του κόντρα στην ΑΕΚ για τα πλέι-οφ του Κυπριακού πρωταθλήματος. Η ομάδα του έχασε με 2-0 με τον νεαρό να παίζει για 60 λεπτά και να αντικαθιστάτε όταν το σκορ ήταν 1-0. Τα ΜΜΕ της Κύπρου έδωσαν ένα πολύ ψηλό βαθμό στον παίκτη που είναι προϊόν της ακαδημίας της Τσέρνο Μόρε.

Γεννήθηκε το 2001 στη Βουλγαρία και ο πατέρας του είναι Κύπριος. Άρχισε την προπόνηση τους στην Ακαδημία των “Ναυτικών” το 2010. Ο πρώτος προπονητής του στην Τσέρνο Μόρε ήταν το Στραχίλ Μπαϊτσεφ. Μετά την ομάδα ανέλαβε ο Μάρτιν Χριστόφ και ο παίκτης έφτασε στην Εθνική ομάδα της ηλικίας του. Το Καλοκαίρι του 2017 πήγε στην ακαδημία της Ομόνοιας, αφού οι γονείς του ήθελαν να ζήσουν στην Κύπρο. Εδώ και ένα χρόνο έπαιξε 23 παιχνίδια. 22 παιχνίδια για τους Κ17 και ένα για την ομάδα Νέων της Ομόνοιας σκοράροντας 3 γκολ.

Ο Χρίστιαν Φώτη είναι ακόμα ένας παίκτης της Τσέρνο Μόρε που φτάνει να παίξει σε ανδρική ομάδα σε τέτοια ηλικία. Από την “φουρνιά” του ξεχωρίζουν επίσης ο Μάριν Μιντσεφ που κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν με την Τσέρνο Μόρε στην πρώτη κατηγορία αλλά και ο κίπερ Ιβαν Ντιντσέφκσι που είναι επίσης στην πρώτη ομάδα των “ναυτικών”».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top