ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Οι κατηγορίες για τους υπόλοιπους που συνελήφθησαν

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗ: Οι κατηγορίες για τους υπόλοιπους που συνελήφθησαν

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι οι έξι συλληφθέντες στη Λάρνακα.

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα τα έξι άτομα, 4 γυναίκες και δύο άνδρες που συνελήφθησαν την Κυριακή (3/6) στη Λάρνακα μαζί με τον καταζητούμενο Χαράλαμπο Καλογερίδη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι έξι κατηγορήθηκαν για τα αδικήματα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος και της παροχής ασύλου σε αλλοδαπό άτομο.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας και Λεμεσού, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, της ΥΚΑΝ, ΜΜΑΔ και άλλων Τμημάτων της Αστυνομίας, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση γύρω ο Χαράλαμπος Καλογερίδης 33 χρόνων.

Εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκαν πέντε άτομα ηλικίας 18, 20, 25, 54 και 79 ετών, τα οποία συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη αργότερα ακόμα ένα άτομο ηλικίας 44 ετών.

Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια, μεταξύ των οποίων αντικείμενα που συνδέονται με τη χρήση ναρκωτικών.

Τα έξι άτομα τέθηκαν υπό κράτηση και ανακρίθηκαν από την Αστυνομία ενώ το μεσημέρι αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top