ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τοποθετήθηκε ο πρώην Υπουργός για το αν θα εμπλακεί στον ΑΠΟΕΛ!

Τοποθετήθηκε ο πρώην Υπουργός για το αν θα εμπλακεί στον ΑΠΟΕΛ!

Μιλώντας στον Active, ο πρώην Υπουργός Γεωργίας, Νίκος Κουγιάλης, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο εμπλοκής του στα διοικητικά του σωματείου του ΑΠΟΕΛ.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Πολλά στελέχη και πολλοί εξωτερικοί παράγοντες έχουν μιλήσει μαζί μου, με στόχο να εμπλακώ στα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ. Είναι αρκετά πράγματα όμως που πρέπει να μελετήσω για να δω τι θα κάνω.

Αρκετοί φίλοι μου ΑΠΟΕΛίστες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου, όμως πρέπει να δω την οικονομική κατάσταση του σωματείου, τους στόχους και ποια άτομα θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν.

Σίγουρα αυτό θα γίνει μαζί με την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Δεν έχω ασχοληθεί με το ποιοι θα με βοηθήσουν και προς το παρόν, ακούω μόνο τις απόψεις κάποιων φίλων.

Δεν είναι εύκολες οι αποφάσεις αυτές και απαιτείται χρόνος από τον οποιονδήποτε πριν πάρει την οριστική του απόφαση, γιατί ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα μεγάλο σωματείο που πρωταγωνιστεί σε όλα τα τμήματα».

Σχολίασε επίσης την αποχώρηση του Βασίλη Κούνα:

«Έχω δει με μεγάλη μου λύπη, τις δηλώσεις του καλαθοσφαιριστή Βασίλη Κούνα και έχει απόλυτο δίκιο, αφού ο ΑΠΟΕΛ για να πρωταγωνιστήσει ξανά στο μπάσκετ και να μπορέσει να κοντράρει την ΑΕΚ και τον Κεραυνό, χρειάζεται ενότητα από τον κόσμο και τη διοίκηση, αλλά και λεφτά, προκειμένου να αποκτηθούν ποιοτικοί παίκτες».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top