ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κίνηση Γκόμεθ που «φωτογραφίζει» πιθανές εξελίξεις και με Κατελάρη

Η κίνηση Γκόμεθ που «φωτογραφίζει» πιθανές εξελίξεις και με Κατελάρη

Τις προηγούμενες μέρες όπως σας είχαμε ενημερώσει και μέσα από την ιστοσελίδα μας, ΤhemaSports.com, η Λέγκια Βαρσοβίας φαίνεται να δείχνει ενδιαφέρον και να καλοβλέπει την περίπτωση του Φάνου Κατελάρη.

Διαβάστε κι αυτό: Μεταγραφικές σειρήνες ΞΑΝΑ για Κατελάρη!

Η ανακοίνωση των «πρασίνων» την Τετάρτη (20/6) για την απόκτηση του Ραούλ Λοέ (δείτε εδώ) είναι γεγονός ότι ξάφνιασε κυριώς για την θέση που αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής, όμως ίσως να φωτογραφίζει και κάποιες πιθανές εξελίξεις όσον αφορά τον Κύπριο αμυντικό της Ομόνοιας.

Ο Ισπανός Τεχνικός Διευθυντής με την απόκτηση του 29χρόνου, Καμερουνέζου αμυντικού μέσου, αλλά και την απόκτηση του Μεξικανού, Χόρχε Ενρίκεζ, ναι μεν ήρθε να προσθέσει αρκετό ύψος στην μεσαία του γραμμή, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του να έχει και την ενδεχόμενη αποχώρηση Κατελάρη και πιθανών θα θέλει να έχει καλλυμένα και τα νώτα του.

Διαβάστε κι αυτό:ΨHΛΩΝΕΙ την Ομόνοια!

Οι δύο κινήσεις που έγιναν από τους «πράσινους» με Λοέ και Ενρίκεζ,κυρίως αυτή με τον πρωτό, ίσως να μας προϊδεάζουν και να φωτογραφίζουν και κάποια πιθανή εξέλιξη με την περίπτωση του Κατελάρη, είτε αυτή είναι αγωνιστική ή είτε για μεταγραφή.

Ως γνωστόν ο Φάνος Κατελάρης την περσινή περίοδο έδωσε λύσεις στην μεσαία γραμμή ως «κόφτης» και ίσως μετά τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της επιφάνειας για τη Λέγκια Βαρσοβίας ο Γκόμεθ να θέλει να έχει μια λύση ότι και αν γίνει με τον Διεθνή Κύπριο αμυντικό.

Το άλλο σενάριο είναι να δούμε πλέον τη νέα χρονιά τον Κατελάρη να αλλάζει οριστικά ρόλο στο «τριφύλλι» και να παίρνει μια μόνιμη θέση στο κέντρο άμυνας, με την Ομόνοια να απελευθερώνεται από απόκτηση ποδοσφαιριστή για την εν λόγω θέση.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top