ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Tην Παρασκευή 22/6 η 2η Τριμερής Συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας

Tην Παρασκευή 22/6 η 2η Τριμερής Συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ σε επίπεδο Υπουργών Άμυνας

Κατά την επίσκεψή τους στην Κύπρο οι  Υπουργοί Άμυνας του Ισραήλ και της Ελλάδας θα έχουν χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Θέματα περιφερειακής ασφάλειας και ειδικότερα θέματα που άπτονται της ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και η διερεύνηση τομέων συνεργασίας, όπως κοινές ασκήσεις και εκπαιδευτικές δραστηριότητες  των Ενόπλων Δυνάμεων Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ θα απασχολήσουν την 2η Τριμερή Συνάντηση των ΥΠΑΜ των δύο χωρών που πραγματοποιείται την Παρασκευή 22/6 στη Λευκωσία.

Στο πλαίσιο της Τριμερούς Συνεργασίας θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά  σε τριμερές επίπεδο, διημερίδα Αμυντικής Βιομηχανίας. Στην διημερίδα θα  συμμετάσχουν μικρομεσαίες επιχειρήσεις των τριών χωρών που δραστηριοποιούνται στο τομέα της Αμυντικής Βιομηχανίας καθώς επίσης και Ακαδημαϊκά ιδρύματα προκειμένου να αναπτυχθεί περαιτέρω συνεργασία μεταξύ τους  στην ανάπτυξη αμυντικών δυνατοτήτων, μέσω της Έρευνας και της Τεχνολογίας.


 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top