ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΔΙΑΡΡΗΞΗ: Πήραν επώνυμες τσάντες αξίας 30 χιλιάδων ευρώ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΔΙΑΡΡΗΞΗ: Πήραν επώνυμες τσάντες αξίας 30 χιλιάδων ευρώ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τσάντες αξίας 30 χιλιάδων ευρώ ήταν οι λεία των δυο διαρρηκτών που έκλεψαν γνωστό κατάστημα ένδυσης τα ξημερώματα της Κυριακής 24/06 στην Γερμασόγεια.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, οι δυο διαρρήκτες κατάφεραν να αποσπάσουν επώνυμα είδη ένδυσης από κατάστημα της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας, αφήνοντας όμως πίσω τους τη μεγαλύτερη ποσότητα που είχαν ήδη τοποθετήσει σε νάιλον σακούλια.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος η λεία των δραστών ανέρχεται στις 30 χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, οι δράστες έφυγαν παίρνοντας μαζί τους 30 επώνυμες τσάντες. Το κατάστημα δεν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη

Να σημειώσουμε πως χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας αλλά και στην αντίδραση πολίτη που άρχισε να φωνάζει, οι δράστες διέφυγαν αφήνοντας μεγάλη ποσότητα ειδών που είχαν βάλει σε νάιλον σακούλια.

 Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως οι διαρρήκτες έφτασαν στο κατάστημα με όχημα που είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, στο ΤΑΕ Λεμεσού, στις 16 Ιουνίου και αφού παραβίασαν την είσοδο, άρχισαν να τοποθετούν σε νάιλον σακούλια τα πανάκριβα ρούχα, παρά το ότι ηχούσε το σύστημα συναγερμού.

Μάλιστα, πολίτης είδε τους δράστες και άρχισε να τους φωνάζει, ενώ όταν έφτασε στη σκηνή και περιπολικό, αυτοί επιβιβάστηκαν στο κλοπιμαίο όχημα, εγκαταλείποντας τη μεγαλύτερη ποσότητα ρούχων.

Προφανώς αιφνιδιάστηκαν, είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι  "ρίφθηκε και ένας πυροβολισμός στον αέρα για εκφοβισμό".

"Με την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας, η οποία σε συνάρτηση με πληροφορία που δόθηκε από πολίτη - και τον οποίον ευχαριστούμε -  έγινε κατορθωτό να αποτραπεί μιας μεγαλύτερης έκτασης κλοπή", συμπλήρωσε.

Οι έρευνες στη σκηνή συνεχίζονται, ενώ εξετάζεται κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που κατέγραψε τις κινήσεις των δυο προσώπων, που φορούσαν κουκούλα και εκτιμάται πως είναι νεαρής ηλικίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top