ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κραυγή... βοήθειας πατέρα – Πώλησε το όχημά του για τις επεμβάσεις του γιου του -ΕΓΓΡΑΦΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κραυγή... βοήθειας πατέρα – Πώλησε το όχημά του για τις επεμβάσεις του γιου του -ΕΓΓΡΑΦΑ

Άμεση επέμβαση χρειάζεται άνδρας, ο οποίος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με τον πατέρα του να ζητά τη βοήθεια όλων μας.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σε κοστοβόρες και πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις πρέπει να υποβληθεί 46χρονος άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα στην Ελλάδα, με την οικογένειά του να αδυνατεί να καταβάλει όλο το ποσό.

Σε επικοινωνία του ThemaOnline, με τον πατέρα του 46χρονου, κύριο Νικόλα Ιωσήφ, ο δεύτερος μας ανέφερε πως ο γιος του βρίσκεται καθηλωμένος στο κρεβάτι από τη μέρα του ατυχήματός του, ενώ τα τραύματά του έπαθαν σήψη, με τον τελευταίο να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Όπως μας ανέφερε ο πατέρας του 46χρονου Γιώργου Ιωσήφ, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, ο γιος του χρήζει άμεσων χειρουργικών επεμβάσεων για αποκατάστασή του. Επεμβάσεις οι οποίες θα είναι πολύωρες με το συνολικό τους κόστος να υπολογίζεται μεταξύ €18.000 και €22.000, ενώ με τη φροντίδα που θα χρειαστεί το κόστος ανέρχεται στις €30 χιλιάδες περίπου.

Η οικογένεια του 46χρονου, αδυνατεί να καταβάλει το προαναφερθέν ποσό, με τον πατέρα του Γιώργου Ιωσήφ, να αναφέρει στο ThemaOnline, πως για να μαζευτούν χρήματα πώλησε το όχημά του και τα κοσμήματα της γυναίκας του, ενώ κάθε μήνα αποκόπτει ένα μεγάλο μέρος της σύνταξής του για τον σκοπό αυτό.

Για τον λόγο τούτο, ο κύριος Ιωσήφ, έλαβε άδεια από το Υπουργείο Εσωτερικών για διεξαγωγή εράνου με σκοπό τη συλλογή χρημάτων με στόχο τις επεμβάσεις και την αποκατάσταση του παιδιού του.

Όπως μας ανέφερε ο κύριος Ιωσήφ, ο γιος του ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στις 23/12/17, όπου όχημα τον παρέσυρε για 6,5 μέτρα με αποτέλεσμα τον πολυτραυματισμό του.

Σε χειρουργική επέμβαση που του έγινε, παρουσίασε κάταγμα πυέλου δεξιάς κοτύλης, όπου αντιμετωπίστηκε χειρουργικά «με ανοικτή ανάταξη με εσωτερική οστεοσύνθεση με πλάκα – βίδες». Ενώ όπως αναφέρει ιατρική βεβαίωση του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», όπου νοσηλεύεται, ο ασθενής «φέρει σύστημα παροχέτευσης τραύματος αρνητικής πίεσης με οδηγίες».

Έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο στις 04/01 όπου επανεισήχθη στις 15/01 λόγω λοίμωξης των τραυμάτων του.

Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορούν να το πράξουν, στον λογαριασμό 030202143358-5 στο Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της απομάκρυνσης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top