ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ συμβόλαιο του Ρίτσαρντς και γιατί έχει να παίξει δύο χρόνια!

Το ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ συμβόλαιο του Ρίτσαρντς και γιατί έχει να παίξει δύο χρόνια!

Η ιστοσελίδα του ThemaSports, αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον 30χρονο Άγγλο αμυντικό της Άστον Βίλα, Μίκα Ρίτσαρντς και ψάξαμε επίσης λίγες περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη.

Ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι πήγε στην Άστον Βίλα το 2015 όμως από τον Αύγουστο του 2016 και μετά έπαιξε σε μόλις 3 αγώνες (τελευταία επίσημη συμμετοχή τον Οκτώβριο του 2016)!

Δείτε επίσης: ΘΗΡΙΟ απο Αγγλία για Ομόνοια! Επαφές με Ρίτσαρντς

Ψάχνοντας στον Αγγλικό τύπο, μάθαμε πως το τετραετές συμβόλαιο που υπέγραψε ο Ρίτσαρντς το 2015 προνοεί μισθό £35,000 την εβδομάδα. 

Γιατί δεν παίζει εδώ και δύο χρόνια

Σημερινό δημοσίευμα στον Αγγλικό τύπο και την birminghammail.co.uk, φιλοξενεί δηλώσεις πρώην και νυν προπονητών του Ρίτσαρντς.

Πιο χαρακτηριστικά τα λόγια του νυν προπονητή της Άστον Βίλα, Στιβ Μπρούς, ο οποίος τόνισε πως δεν τον χρησιμοποιεί λόγω των προβλημάτων του με την φυσική του κατάσταση (μετά τον τραυματισμό που είχε τον Οκτώβριο του 2010). «Θα μου άρεσε να τον είχα στο γήπεδο. Ο Μικα Ρίτσαρντς είναι κάποιος που κολλάς μαζί του αν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει την σωστή νοοτροπία. Δυστυχώς τα επίπεδα φυσικής κατάστασης του είναι το μεγάλο του πρόβλημα τα τελευταία δύο χρόνια».

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top