ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ΑΝΑΤΡΟΠΗ πήρε (μικρό) προβάδισμα ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ!

Με ΑΝΑΤΡΟΠΗ πήρε (μικρό) προβάδισμα ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ!

Η Ανόρθωση κέρδισε με 2-1 την Λάτσι στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια των δύο ομάδων για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικά και οι δύο ομάδες έψαχναν να βρουν τα πατήματά τους. Αυτή που έδειχνε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων όσο περνούσε ο χρόνος, και ήταν φυσιολογικό, ήταν η Ανόρθωση.

Το σουτ του Ράγιος στο 7′ έφυγε έξω και στην συνέχεια η Αμμοχωστιανή ομάδα προσπάθησε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Αλβανών.

Η Λάτσι στο 21ο λεπτό και κόντρα στην ροή του αγώνα άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Χοχάλαρι. Εκτελέστηκε το κόρνερ από αριστερά, και ο κεντρικός αμυντικός των φιλοξενούμενων αμαρκάριτος από την καρδιά της άμυνας της Κυρίας έκανε το 0-1.

Η ομάδα του Ρόνι Λέβι πίεσε χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, πέρα από μια καλή στιγμή με τον Ντούρις στο 39′, και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με τους Αλβανούς να είναι μπροστά στο σκορ.

To δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια αλλαγή συστήματος για την Ανόρθωση, αφού ο Λέβι το γύρισε σε 4-4-2 από το αρχικό 4-2-3-1. Ο Σισέ πλαισίωνε τον Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό έδειξε να βγαίνει στην Κυρία αφού στο 52′ ήρθε το 1-1 από τα έντεκα βήματα με δράστη τον Πράνιτς. Την παράβαση έκανε ο Στούπινα πάνω στον Μικελτάντζε, αφού έσπρωξε τον Γεωργιανό άσο της Αμμοχωστιανής ομάδας.

Μετά από επτά λεπτά (59′) ήρθαν τα κάτω-πάνω αφού ο Σισέ με σουτ μέσα από την αντίπαλη περιοχή (λάθος διώξιμο από την Λάτσι) έκανε το 2-1. Ανατροπή σκηνικού στο »Αντώνης Παπαδόπουλος» αφού η Ανόρθωση ήταν μπροστά πλέον.

Στη συνέχεια η Κυρία έψαξε και τρίτο γκολ, οι Αλβανοί αμύνονταν και στο 75′ παραλίγο να έχουμε το 3-1 και πάλι με τον Σισέ, όμως ο Σελμάνι είπε »όχι» στην κεφαλιά του παίκτη της Ανόρθωσης.

Στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Χοχάλαρι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που ήταν κοντά στο κόρνερ, και ο Φελγκέιρας απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, παρά την καλή φάση της Λάτσι στο 85′ με το σουτ του Ουζούνι να φεύγει μόλις έξω, η Ανόρθωση κέρδισε 2-1 την Λάτσι και απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στον Β’ προκριματικό.

Ανόρθωση: Φελγκέιρας, Κοφί, Πράνιτς, Σίντεφελντ, Σωτηρίου, Βίκτορ, Ιγκιεμπόρ (34΄ Οικονομίδης), Ράγιο, Μπέκα (80΄ Εγγλέζου), Σισέ, Ντούρις

Στον πάγκο: Δημητρίου, Αρτυματάς, Εγγλέζου, Κυριάκου, Οικονομίδης, Χατζηπασχάλης, Ιωάννου

Λάτσι: Σελμάνι, Χοξαλάρι, Σεφκίνι (77΄ Πόπαι), Χαδρόϊ, Γιονούζι, Οζούνι, Γκιόνι, Στούμπινα, Κέντες, Λούσκια, Έλερ

Στον πάγκο: Βάτα, Ποπάι, Μπούσι, Ζογκάι, Ξίνχα, Σμάσι, Ούκα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top