ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ: Εντοπίστηκε ο ‘στόχος’ – Άφαντος για την ώρα ο δράστης

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ: Εντοπίστηκε ο ‘στόχος’ – Άφαντος για την ώρα ο δράστης

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες του ΤΑΕ Λάρνακας σε σχέση με την υπόθεση πυροβολισμού στην Αραδίππου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση μας, από τις επιτόπιες εξετάσεις που διενεργήθηκαν το πρωί της Κυριακής 22/07, διαπιστώθηκε πως ο πυροβολισμός που έριξε ο άγνωστος άνδρας, έπληξε όχημα.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως όχημα πολυτελείας πλήγηκε από σφαίρα στο πισινό του μέρος. Πρόκειται για αυτοκίνητο που ανήκει σε 54χρονο λογιστή.

Ο όχημα ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του 54χρονου στην Οδό Λεύκας στην Αραδίππου. Να σημειώσουμε πως ο άγνωστος άντρας αναζητείται.

Θυμίζουμε πως γύρω στις 23:50 το βράδυ του Σαββάτου 21/07,  λήφθηκε πληροφορία από πολίτη, πως άκουσε πυροβολισμό πλησίον γνωστού πολυκαταστήματος στην Αραδίππου.

Αμέσως, μέλη του ΤΑΕ και της ΜΜΑΔ μετέβησαν στην περιοχή και από τις έρευνες διαπιστώθηκε, πως άγνωστος άντρας που βρισκόταν στην Οδό Λεύκας στην Αραδίππου, φόρεσε κουκούλα και καπέλο τύπου τζόκεϊ, έριξε με το πιστόλι που κρατούσε ένα πυροβολισμό.

Ο άγνωστος άντρας ακολούθως τράπηκε σε φυγή πεζός.

Ι.Μ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top