ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

MEG

MEG

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ!

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Ένα βαθυσκάφος που παίρνει μέρος σ΄ ένα διεθνές πρόγραμμα υποθαλάσσιας παρατήρησης δέχεται επίθεση από ένα τεράστιο πλάσμα που θεωρούνταν εξαφανισμένο και ως αποτέλεσμα βρίσκεται ακινητοποιημένο στο βάθος του Ειρηνικού, με όλο το πλήρωμά του παγιδευμένο.

Με το χρόνο να τελειώνει, ο εμπειρογνώμονας δύτης διάσωσης Τζόνας Τέιλορ (Τζέισον Στέιθαμ) προσλαμβάνεται από έναν οραματιστή Κινέζο ωκεανογράφο (Γουίνστον Τσάο), και ενάντια στην επιθυμία της της κόρης του,Σουγίν (Λι Μπινγκμπίνγκ), ξεκινά για να σώσει το πλήρωμα - και τον ίδιο τον ωκεανό - από την απειλή: ένα προϊστορικό καρχαρία μήκους 75 ποδιών που είναι γνωστός ως Megalodon.

Αυτό που δεν περνά από το μυαλό κανενός είναι ότι πολλά χρόνια πριν, ο Τέιλορ είχε ξανασυναντήσει το ίδιο τρομακτικό πλάσμα. Τώρα, με τη βοήθεια της Σουγίν, πρέπει ν’ αντιμετωπίσει τους φόβους του να έρθει ξανά αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο αρπακτικό όλων των εποχών και να ρισκάρει τη ζωή του για να σώσει όλους τους παγιδευμένους στο βυθό.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Jason Statham είναι γνωστό ότι είναι μετρ των ταινιών δράσης, για αυτό και σίγουρα μία νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί δεν μπορεί παρά να αποτελέσει ιδανικό προορισμό για τους λάτρεις των pop-corn movies! Στο The Meg, ο σκληροτράχηλος Statham τα βάζει με έναν Μεγαλόδοντα, ένα είδος προϊστορικού καρχαρία που η επιστημονική κοινότητα θεωρούσε ότι είχε εκλείψει από τον πλανήτη μας πριν από 2 εκατομμύρια χρόνια. Ως επικεφαλής μίας επιστημονική ομάδας που εξερευνά την βιοποικιλότητα των ωκεανών έρχεται σε επαφή με το εν λόγω προϊστορικό τέρας και τότε είναι που αρχίζει το… πάρτι!

Συνδυάζοντας στοιχεία από το Alien και το Sphere, αλλά και φυσικά από το θρυλικό Jaws (Στα Σαγόνια του Καρχαρία), το The Meg φαίνεται να έχει μπόλικες σκηνές δράσης που ξεχειλίζουν από ένταση και εντυπωσιακά εφέ.

Εκτός από τον Jason Statham, στο cast του The Meg συμμετέχουν επίσης οι Ruby Rose, Rainn Wilson και Robert Taylor, ενώ η σκηνοθεσία ανήκει στον Jon Turteltaub (National Treasure). Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες των Η.Π.Α μέσα στον Αύγουστο…

Πρωταγωνιστούν: Τζέισον Στέιθαμ
Λι Μπινγκμπιγνγ
Ρέιν Γουίλσον
Ρούμπι Ρόουζ

Σκηνοθέτης: Tζον Τουρτέλτομπ

 

Από τις 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στους κινηματογράφους
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & THE MALL OF CYPRUS Λευκωσία,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ & ΡΙΟ Λεμεσός,
Κ. ΣΙΝΕΠΛΕΞ Λάρνακα.
ΤΗΕ ΜΑLL OF PAPHOS Πάφος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top