ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΔΑΛΙ: Παρατράγουδα για τη μετακίνηση ελαστικών – Άνδρας φώναζε να μπει μέσα

ΔΑΛΙ: Παρατράγουδα για τη μετακίνηση ελαστικών – Άνδρας φώναζε να μπει μέσα

Την Τετάρτη (8/8), πρώην διαχειριστής του χώρου, προσπάθησε να εμποδίσει τις εργασίες για μετακίνηση των αποβλήτων ελαστικών από τον χώρο της Βιομηχανικής ζώνης Ιδαλίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο «Φιλελεύθερος», κατά την τρίτη ημέρα μετακίνησης των αποβλήτων ελαστικών από τους χώρους της εταιρείας «Elianthos Holding Ltd» στη Βιομηχανική ζώνη Ιδαλίου και από τους χώρους του λατομείου «Λατούρος» στον Άγιο Σωζόμενο, προς τους χώρους του Λατομείου Καλαβασού του Τσιμεντοποιείου Βασιλικού, ο πρώην ενοικιαστής του χώρου για τον οποίον εκδόθηκε διάταγμα έξωσης από το δικαστήριο, προσπάθησε να εμποδίσει τις εργασίες που διεξάγονταν.

Ωστόσο, αστυνομικοί που βρίσκονταν στην σκηνή, τον σταμάτησαν και μετά από ένταση, εγκατέλειψε την σκηνή.

Στην συνέχεια επέστρεψε και ζητούσε πρόσβασή του στα περιουσιακά του στοιχεία που βρίσκονταν εντός του χώρου.

Στην σκηνή προσέτρεξε και ο σταθμάρχης της περιοχής και στην παρουσία του, συνελήφθη ο εν λόγω άνδρας και μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου Νήσου, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Ο ι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η παράνομη είσοδος σε ξένη περιουσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έξωση έγινε με δικαστικό επιδότη και παρά το γεγονός ότι ζητήθηκε από τον πρώην διαχειριστή να μετακινήσει τυχόν περιουσιακά του στοιχεία πριν αρχίσουν οι εργασίες, αυτός δεν το έπραξε.  

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top