ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… διπλό ταμπλό και το «σκανάρισμα» της Αστάνα από τον Μπαλταζάρ

Το… διπλό ταμπλό και το «σκανάρισμα» της Αστάνα από τον Μπαλταζάρ

Σε… διπλό ταμπλό παίζει ο ΑΠΟΕΛ πλέον, αφού εκτός από τα ματς με την Αστάνα, είναι στο προσκήνιο και η άμεση ανάγκη για ενίσχυση στην επίθεση.

Βέβαια, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ο οποίος είναι ενήμερος για όλες τις επαφές που γίνονται στο μεταγραφικό πεδίο, έχει στο μυαλό του μόνο το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Αστάνα στο ΓΣΠ την ερχόμενη Πέμπτη (23/08).

Εκεί όπου ο ΑΠΟΕΛ θα έχει την ευκαιρία να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ειδικά αν κερδίσει τους Καζάκους χωρίς να δεχθεί γκολ.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε την Κυριακή (19/08) με απογευματινή προπόνηση και από τη Δευτέρα θα ανέβουν οι ρυθμοί, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να μετράει επιστροφές, αλλά και απουσίες, αφού από τη μία δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ντε Βινσέντι και από την άλλη, επιστρέφει ο Ντελατόρε που εξέτισε την ποινή του, ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με την Αστάνα ο Ρέζα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει να… «σκανάρει» τους Καζάκους, για να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένος για το πρώτο παιχνίδι, στο οποίο δεν αποκλείεται να επιφυλάσσει και κάποια κίνηση-αιφνιδιασμού στο αρχικό σχήμα.

Αναφορικά με το κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, παραμένουν στο προσκήνιο οι περιπτώσεις των Τσέποβιτς και Μπάλογκ, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζουν και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τους «γαλαζοκίτρινους» πάντως, να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις αξιόλογων επιθετικών.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top