ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται εκ νέου βροχές

ΚΑΙΡΟΣ: Αναμένονται εκ νέου βροχές

Σχετικά χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Πέμπτη (13/9), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευµα µέτριοι και παροδικά στα νότια παράλια µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 32 στα υπόλοιπα παράλια και στους 25 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ,, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις οι οποίες ενδέχεται, τις αυγινές κυρίως ώρες, να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά στα δυτικά και βόρεια παράλια παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα νότια και ανατολικά παράλια και λίγο ταραγµένη, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (14/9), αρχικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, στα δυτικά και στα βόρεια, µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο, νεφώσεις που σταδιακά θα αναπτυχθούν και σε άλλες περιοχές αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές ή καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σαββατοκύριακο (15-16/9), ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται, στα ορεινά και στο εσωτερικό, το µεσηµέρι και το απόγευµα, δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά, το Σάββατο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο, για να κυµανθεί την Κυριακή κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top