ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τούρκοι κομάντος έκαναν επίδειξη δύναμης στην Μεσόγειο- 'Μήνυμα' και προς Κύπρο - ΕΙΚΟΝΕΣ

Τούρκοι κομάντος έκαναν επίδειξη δύναμης στην Μεσόγειο- 'Μήνυμα' και προς Κύπρο - ΕΙΚΟΝΕΣ

Φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Ίσταγκραμ ανέβασε ο Γενικό Επιτελείο Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων από εκπαιδευτική άσκηση Τούρκων κομάντο στην Μεσόγειο.

Σε μια από τις φωτογραφίες φαίνεται η επίλεκτη μονάδα κομάντος SAT να κάνει κατάβαση από ελικόπτερο SEAHAWK στο τουρκικό πλοίο μεταφοράς καυσίμων και πολεμοφοδίων TCG.

Σε άλλη φωτογραφία φαίνονται τα χτυπήματα από αμυντικό αεροπορικό σύστημα σε στόχους στον αέρα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Επίσης, σε φωτογραφία φαίνεται εκπαιδευτική άσκηση του μεταγωγικού αεροσκάφους C130. Ανέβασε ακόμη και φωτογραφία ενός δελφινιού με το μήνυμα “Χαιρετίσματα από τους ειδικούς δύτες”.

Πάντως το ενδιαφέρον του τουρκικού τύπου για τις φωτογραφίες είναι μεγάλο και σχολιάζει ότι φρεγάτες, κορβέτες και υποβρύχια του πολεμικού ναυτικού που πλέουν στη Φότσα, απέναντι από τη Μυτιλήνη βρίσκονται σε ετοιμότητα και ανά πάσα στιγμή μπορούν να πάνε παντού.

Σχολιάζουν ακόμη ότι οι τουρκικές δυνάμεις έκαναν αισθητή την παρουσία τους σε μια περιοχή όπου τα πολεμικά πλοία όλου των ξένων δυνάμεων κάνουν επίδειξη δύναμης.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και καιρό οι ξένες δυνάμεις με αφορμή τον πόλεμο στη Συρία μεταφέρουν πολεμικά πλοία στην Μεσόγειο όπου βρίσκονται μεγάλα αποθέματα φυσικού αερίου.

Επισημαίνουν ότι με την άσκηση αυτή η Τουρκία στέλνει το μήνυμα ότι δεν θα επιτρέψει τη δημιουργία τετελεσμένων στην περιοχή.

Στο πιο κάτω βίντεο φωτογραφίες από την άσκηση:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top