ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΑΤΣΙΑ: Μια μοτοσικλέτα άμορφη μάζα σιδερικών και ένας 24χρονος που «πέταξε» για την γειτονιά των αγγέλων

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ-ΛΑΤΣΙΑ: Μια μοτοσικλέτα άμορφη μάζα σιδερικών και ένας 24χρονος που «πέταξε» για την γειτονιά των αγγέλων

Δύσκολα βρίσκεις λόγια για να περιγράψεις τα συναισθήματα σου, αντικρύζοντας, μια μοτοσικλέτα, άμορφη μάζα σιδερικών και αίμα, πολύ αίμα, στην άσφαλτο.

Του Στέλιου Στυλιανού

Ήταν το αίμα του άτυχου Μπρουκ-Μαρκ  Χριστοδούλου, μόλις 24 ετών, που τα ξημερώματα της Κυριακής 25/8 άφησε την τελευταία του πνοή, άφησε πίσω συγγενείς, φίλους και όπως είναι λογικό πόνο και θλίψη από την απώλεια του.

Το θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Λατσιά, γύρω στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου 24/8 ήταν άλλη μια γροθιά στο στομάχι, άλλος ένας χαμός νέου παιδιού, που δεν κατάφερε να «χαλιναγωγήσει» το πάθος του για τις μοτοσικλέτες και την ταχύτητα.

Συνομίλησα με αρκετούς μάρτυρες, το ήξεραν το παιδί, τον έβλεπαν καθημερινά στα Λατσιά, να καβαλάει τη μοτοσικλέτα του. Ευγενικός και πρόσχαρος, μας δήλωσε γυναίκα που τον γνώριζε. «Του έλεγα μην τρέχεις γιε μου, να φοράς το κράνος σου, μην κάμνεις πελλάρες με τη μοτόρα»

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην περιοχή μας ανέφερε: «Τον έβλεπα συχνά, πάνω-κάτω στο δρόμο, δυστυχώς αυτοί που δεν προσέχουν και δεν φορούν το κράνος τους, κρατούν στο χέρι τους το χαρτί της κηδείας τους».

Στο σημείο, παγωμάρα, πλήθος κόσμου να αναζητεί τα αίτια της νέας τραγωδίας. Να συζητούν, να διαμαρτύρονται, να συμφωνούν ότι κάτι επιτέλους πρέπει να γίνει. Παρακαλούσαν ο μικρός να τα καταφέρει. Έφυγε με το ασθενοφόρο ζωντανός. Δυστυχώς ήταν η τελευταία του βόλα. Στις 02:30 ο 24χρονος έφυγε για τη γετιονιά των αγγέλων.

Ο Μπρουκ δεν θα γυρίσει πίσω, δεν θα ξαναβγεί με τους φίλους του, δεν θα αγκαλιάσει ξανά τα αγαπημένα του πρόσωπα. Τον 24χρονο θα τον βρίσκουν πλέον σε ένα νεκροταφείο, θα κλαίνε και θα «λένε» πάνω από μια πλάκα. Αν οδηγείς μοτοσικλέτα, αν έχεις αυτό το «πάθος» για τις μηχανές και την ταχύτητα, αγάπησε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου….ΠΡΟΣΕΧΕ.

Καλό Παράδεισο….

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top