ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη επιχειρηματίας - Τον κατήγγειλε μηχανικός της ΑΗΚ

ΠΑΦΟΣ: Συνελήφθη επιχειρηματίας - Τον κατήγγειλε μηχανικός της ΑΗΚ

Υπόθεση δόλιας ιδιοποίησης ηλεκτρικής ενέργειας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου, το οποίο συνέλαβε την Παρασκευή (30/8) ένα άτομο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε την Παρασκευή (31/8) στο ΤΑΕ Πάφου από Ανώτερο Μηχανικό της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου ότι καταστήματα σε περιοχή της Πάφου ηλεκτροδοτούνταν παράνομα χωρίς μετρητές της Αρχής Ηλεκτρισμού.

Πρόκειται για τέσσερα καταστήματα τα οποία είναι ενωμένα μεταξύ τους και λειτουργούν ως μπυραρία. Όπως διαφάνηκε ηλεκτροδοτούνταν παράνομα χωρίς να καταγράφεται η κατανάλωση, έπειτα από επέμβαση που έγινε στον μετρητή του ενός εκ των καταστημάτων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, από το 2013 που λειτούργησε η συγκεκριμένη μπυραρία μέχρι και φέτος τον Αύγουστο του 2019 το κόστος από τη μη καταγραφή της κατανάλωσης υπολογίζεται σε περίπου 30 χιλ. ευρώ.

Για την υπόθεση συνελήφθη την Παρασκευή (31/8) ο ιδιοκτήτης της μπυραρίας και τέθηκε υπό κράτηση.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top