ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η μεγάλη ανατροπή

Η μεγάλη ανατροπή

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ                             42-41

Συγκλονιστικό παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια αφού το κλειστό σκορ έδωσε την λύση δευτερόλεπτα πριν από το τέλος σε ένα αγώνα πραγματική διαφήμισή της Γυναικείας Καλαθόσφαιρας και του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Αγωνιστικά το Πανεπιστήμιο Κύπρου ήταν αυτό που μπήκε με περισσότερες απαιτήσεις από τον αγώνα και πέρασε μπροστά με 12-13 στο πρώτο δεκάλεπτο μην μπορώντας όμως να ξεφύγει από τις αντιπάλους του σε ένα διάστημα που έδειχνε καλύτερο.

Στην συνέχεια οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου βελτιώνοντας την άμυνα τους κατάφεραν να κλείσουν το ημίχρονο με 19-26 αλλά τίποτα δεν έμοιαζε να είχε τελειώσει.

Η Τρίτη περίοδος έμελλε να είναι καθοριστική αφού οι παίκτριές του Πανεπιστημίου Κύπρου έχασαν την σχέση που είχαν με το καλάθι ενώ από την άλλη οι παίκτριές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου που σε καμία περίπτωση δεν τα έβαλαν κάτω έδειχναν σημεία ανάκαμψης κα πάθους για την νίκη γεγονός που τους επέτρεψε να κρατήσουν σταθερά την διαφορά από τους αντίπαλους τους στο -7  (27-33) και ανέμεναν την αντεπίθεση .

Η τέταρτη περίοδος ήταν συγκλονιστική αφού το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο και τα κορίτσια του με 3/3 τρίποντα όχι απλά ανέτρεψαν την διαφορά αλλά πήραν και κεφάλι στο σκορ με 36-33 .

Από εκεί κα πέρα πήρε θέση και η ψυχολογία αφού από την μία τα κορίτσια του Τεχνολογικού πάλευαν πιά έχοντας προβάδισμα ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενες προσπαθούσαν να καταλάβουν πως στράβωσε το παιγνίδι.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο συγκλονιστική αφού οι παίκτριές και των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για την νίκη με την …μπίλια του νικητή να κάθεται στην

μεριά των γηπεδούχων που έκαναν μεγάλο παιγνίδι και πέτυχαν μία σπουδαία νίκη πάνω σε ένα ισχυρό αντίπαλο και μάλιστα με μία μεγάλη ανατροπή.

Το τελικό 42-41 περιγράφει ακριβώς όλα όσα έγιναν στο γήπεδο  και ιδιαίτερα γιατί το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο βροντοφώναξε παρών σε ένα ακόμη μεγάλο πρωτάθλημα.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

A/A Πανεπιστημιακές ομάδες

 

Αγώνες Νίκες Ήττες Πόντοι Βαθμοί
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 1 1 0 42-41 2
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ 1 0 1 41-42 1
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 0 0 0 0 0

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top