ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Πώς μετατράπηκε σε τραγωδία η βόλτα μιας παρέας - Καρε καρέ η στιγμή της ανάσυρσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

ΚΑΒΟ ΓΚΡΕΚΟ: Πώς μετατράπηκε σε τραγωδία η βόλτα μιας παρέας - Καρε καρέ η στιγμή της ανάσυρσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ&VIDEO

Μοιραίο το ταξίδι στην Κύπρο μιας παρέας τεσσάρων ατόμων απο τη Ρωσία, που έφτασαν στην Κύπρο στις 30 Οκτωβρίου και θα επέστρεφαν πίσω στις 6 Νοεμβρίου.

Της Έλενας Τσιακούπη

Μια βόλτα το Σάββατο 2/11 στον Πρωταρά γύρω στις 2:30 το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο Κάβο Γκρέκο έμελλε να ήταν και η τελευταία για έναν απο τους τέσσερις.

Δυο τετράτροχες. Στη μια επέβαιναν το θύμα 29χρονών και ο 28χρονός (αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 19χρόνο και 18χρόνο) ο οποίος γλύτωσε με ελαφρά τραύματα. Στην άλλη μηχανή επέβαινε ένα φιλικό ζευγάρι (αντρας-γυναίκα), το οποίο τους ακολουθούσε λιγα μέτρα πιο πίσω.

 

Για αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, οι οποίες διερευνόνται απο την Αστυνομία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της τετράτροχης, την οποία να σημειωθεί οτι δεν οδηγούσαν σε δρόμο, αλλά σε δυσβατο χωματόδρομο με βραχώδη σημεία.

 

Η τετράτροχη μαζί με τους δυο επιβαίνοντες έπεσαν στον γκρεμό, με τον 28χρόνο να προλαβαίνει να πηδήσει απο την μηχανή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και να σώζει την ζωή του ( με ελαφρά τραύματα) λίγα μέτρα πιο πάνω απο εκει που κατέληξε η μηχανή, ενώ ο 29χρόνος δεν κατάφερε να αντιδράσει και έπεσε στο κενό 8 μέτρων με την μηχανή. Το 29χρόνο θύμα βρέθηκε σε υψος λίγο πιο πάνω απο το σημείο που έπεσε η μηχανή, βγάζοντας το συμπέρασμα οτι οπως εκσφεδονιστηκε μαζί με την τετράχρονη δεν παρασύρθηκε μέχρι το χαμηλότερο σημείο στο οποίο βρήκε η αστυνομία την μηχανή.

 

Πρόκειται για υψος περίπου 8-10 μέτρα βουτιάς. 

 

Την Αστυνομία αμέσως κάλεσαν οι φίλοι-ζευγάρι που συνόδευαν τον 29χρόνο και 28χρόνο.

Με τη βοήθεια της πυροσβεστικής υπηρεσίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσκομείο Αμμοχώστου οπου ο διαπιστώθηκε ο θάνατος του 29χρόνου, ενώ ο 28χρόνος γλύτωσε με ελαφρά τραύματα  είναι εκτός κινδύνου και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, oπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέας Κωνσταντίνου:

Την Κυριακή 3/11 με τη βοήθεια ρυμουλκού, η Αστυνομία ανέσυρε και την τετράτροχη μηχανή.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top