LIKE ONLINE

Εκνευρισμένος ο Τσαλίκης με την Αντζελα :Του γύρισε πλάτη μπροστά στις κάμερες - VIDEO

Εκνευρισμένος ο Τσαλίκης με την Αντζελα :Του γύρισε πλάτη μπροστά στις κάμερες - VIDEO

Είναι απο τις φορές που αν συμβεί στον καθένα ένα παρόμοιο περιστατικό, θα νιώσουμε αμηχανία.

Πόσο μάλλον όταν βρίσκονται γύρω σου κάμερες και φωτοράφοι και καταγράφουν καρέ καρέ κάθε κίνηση σου.

Στη περίπτωση του Γιώργου Τσαλίκη και της Αντζελας Δημητρίου το βράδυ της Τρίτης (6/11) οι δυο τους συναντήθηκαν μπροστά στις κάμερες και τους φωτογράφους κι ενώ ο Γιώργος Τσαλίκης την πλησιάζει και της μιλάει για να φωτογραφηθούν μαζί, η Άντζελα Δημητρίου του γυρίζει την πλάτη.

Να υπενθυμίσουμε οτι η Άντζελα Δημητρίου και ο Γιώργος Τσαλίκης επρόκειτο να συνεργαστούν, όμως, εκείνη αποχώρησε τελευταία στιγμή λόγω αφίσας όπως δήλωσε εκείνος.

Ο Τσαλίκης εκνευρισμένος φανερά όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό απάντησε: «Σήμερα με έφερε μπροστά στις κάμερες σε πολύ δύσκολη θέση. Εγώ στη ζωή μου, 20 χρόνια, καραγκιοζιλίκια δεν έχω κάνει ποτέ! Δεν θα κάνω τώρα!»

Ενώ η Αντζελα Δημητρίου απο την πλευρά της σχολίασε:

«Τον επιχειρηματία ρωτήστε γιατί αποχώρησα, όχι τον κύριο Τσαλίκη. Άλλαξε όλο το concept της συνεργασίας μας ξαφνικά. Βγήκαν και είπαν κάποια πράγματα τα οποία δεν ευσταθούν, είναι ψέματα. Αυτό που έχω εγώ να πω στον Γιώργο Τσαλίκη και στο 4711 είναι να ‘ναι καλά, ο καθένας βρίσκει τον δρόμο του. Δεν θα ήμουν guest. Θα έκανα δύο προγράμματα συν ένα με τον Γιώργο Τσαλίκη. Ξεκινάω στο FIX τέλος Νοέμβρη. Θα είμαι κριτής στο Just the Two of Us».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top