ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πήρε νίκη – οξυγόνο!

Πήρε νίκη – οξυγόνο!

Χάρη σε δύο γκολ που μπήκαν μέσα σε ένα τετράλεπτο από εκτελέσεις φάουλ, η Άστον Βίλα κέρδισε δίκαια την Νιούκαστλ και πήρε βαθιά ανάσα στην μάχη της παραμονής.

Τα στημένα θεωρούνται η μεγάλη δύναμη της φετινής Νιούκαστλ, όμως για ένα βράδυ αποτέλεσαν την αχίλλειο πτέρνα της και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα που δεν είχε πάρει τίποτα φέτος από τις στατικές φάσεις.

Η Άστον πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 και μαζί πολύτιμο οξυγόνο στην μάχη της παραμονής, ανοίγοντας στο +4 την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα πάντα κρίθηκαν σε ένα τετράλεπτο, με τους χωριάτες να αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο δύο φάουλ.

Από μία υπέροχη κομπίνα, ο Χούριχεϊν με καταπληκτικό αριστερό φαλτσαριστό σουτ πέρασε την μπάλα από την μύτη της βελόνας για το 1-0 (32’), ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα από δική του εκτέλεση με σέντρα ο Ελ-Γκάζι έκανε το 2-0 (36’).

Η Νιούκαστλ προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, όμως η πιο καθαρή ευκαιρία ήρθε ξανά από την Άστον Βίλα (77’ Γουέσλεϊ) στο δίκαιο 2-0 για τους χωριάτες.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top