ΚΥΠΡΟΣ

Έλεγχος UEFA στην ΚΟΠ! Όλα καλά με τα Κριτήρια…

Έλεγχος UEFA στην ΚΟΠ! Όλα καλά με τα Κριτήρια…

Κλιμάκια της UEFA βρέθηκαν στην Κύπρο τον Οκτώβριο του 2014 και Ιανουάριο του 2015 και προέβησαν σε έλεγχο της ΚΟΠ σε σχέση με τα Κριτήρια UEFA.

Τον Οκτώβριο  οι εκπρόσωποι  της UEFA έλεγξαν τις διαδικασίες που ακολουθεί η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου σε σχέση με τα Κριτήρια και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η αρμόδια επιτροπή της ΚΟΠ προβαίνει στον έλεγχο των Σωματείων ακολουθώντας πιστά όλους τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. 

Μάλιστα, έχει σταλεί και σχετικό πιστοποιητικό από την UEFA στην ΚΟΠ.  

Παράλληλα, έγινε δεύτερος έλεγχος τον Ιανουάριου του 2015 για το κατά πόσον υπήρχαν καθυστερημένες οφειλές από Σωματεία σε σχέση με τον έλεγχο των Οικονομικών Κριτηρίων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014.

Το κλιμάκιο της UEFA πραγματοποίησε έλεγχο στους φακέλους των Σωματείων που αγωνίστηκαν στην Ευρώπη καθώς και σε αριθμό άλλων Σωματείων και ενημέρωσε γραπτώς την Ομοσπονδία πως αρμόδια επιτροπή της ΚΟΠ, πήρε τις σωστές αποφάσεις και πως ορθά δεν επιβλήθηκε ποινή σε οποιαδήποτε ομάδα.  

Είναι συνήθης τακτική της UEFA να υποβάλλει σε έλεγχο τις Ομοσπονδίες μέλη της σε σχέση με τον έλεγχο Κριτηρίων, προκειμένου να διασφαλίζει πως τηρούνται όλοι οι κανονισμοί της, χωρίς να γίνονται εκπτώσεις ή παρατυπίες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top