ΚΥΠΡΟΣ

Είναι η ώρα των αποδείξεων

Είναι η ώρα των αποδείξεων

Έχουν λεχθεί πολλά και στις κατ’ ιδίαν επαφές διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών στο ΑΠΟΕΛ, αλλά και στις δημόσιες τοποθετήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο τριήμερο.

Όλα αυτά έχουν μπει στο περιθώριο και το μυαλό όλων είναι στραμμένο αποκλειστικά και μόνο στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης με την Ομόνοια. Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι τυπικά και ουσιαστικά γηπεδούχοι αφού θα έχουν στη διάθεση τους την ανατολική και τη δυτική κερκίδα και ο κόσμος είναι ένας παράγοντας που μπορεί να παίξει το δικό του ρόλο στην έκβαση του αγώνα Δεν παίζει μπάλα ο κόσμος, όμως μπορεί να δώσει την ώθηση στους ποδοσφαιριστές.

Οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία, αντιλαμβανόμενοι το βάρος της δικής τους ευθύνης είναι πεισμωμένοι για να κάνουν αυτό που τους ζήτησε ο πρόεδρος της εταιρείας Πρόδρομος Πετρίδης, δηλαδή να δώσουν απαντήσεις στο γήπεδο.

Αγωνιστικά είναι εκτός ο Πάρντο ο οποίος θα είναι έτοιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο τραυματίας Τιάγκο Γκόμες. Οι υπόλοιποι υπολογίζονται από τον Τόρστεν Φινκ.

Κώστας Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top