ΚΥΠΡΟΣ

Οι προβλέψεις έπεσαν έξω

Οι προβλέψεις έπεσαν έξω

Το χθεσινό ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας με τον τρόπο που εξελίχθηκε, διέψευσε κάθε πρόβλεψη.

Το μεγάλο ζευγάρι που βγήκε μέσα από την κλήρωση μας είχε προϊδεάσει για ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με την πρόκριση να κρίνεται και στους δύο αγώνες, όμως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Το επιβλητικό 3-0 με το οποίο το ΑΠΟΕΛ πήρε τη νίκη, έφερε ξεκάθαρα δεδομένα και οι «γαλαζοκίτρινοι» μόνο με ποδοσφαιρική αυτοκτονία θα χάσουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Η Ομόνοια βρέθηκε στη χειρότερη της μέρα και απογοήτευσε με την παρουσία της. Το παραδέχτηκαν και οι άνθρωποι της ομάδας πως πήρε ότι έδωσε και ξέρουν ότι οι πιθανότητες ανατροπής των δεδομένων είναι απειροελάχιστες. Στις 22 Απριλίου υπό φυσιολογικές συνθήκες θα σφραγίσει την πρόκριση για τον τελικό το ΑΠΟΕΛ και θα αποχαιρετήσει το θεσμό του κυπέλλου η Ομόνοια. Στο ποδόσφαιρο όμως ποτέ μην λες ποτέ, όμως τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα υπέρ των «γαλαζοκιτρίνων».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top