ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ευκαιρία να δώσει… ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ – Οι ΣΚΕΨΕΙΣ Καρίγιο για την ενδεκάδα

Ευκαιρία να δώσει… ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ – Οι ΣΚΕΨΕΙΣ Καρίγιο για την ενδεκάδα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στην «Αρένα» και με νίκη, πλησιάζει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα, και παιχνίδι στο… χέρι.

Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι, ένα ντέρμπι… διαφορετικό από τα άλλα, αφού η ομάδα του Χοάν Καρίγιο καλείται να δείξει αντίδραση μετά την ήττα από την Ανόρθωση αλλά και την κακή εμφάνιση. Ο Ισπανός κόουτς προετοίμασε τους ποδοσφαιριστές του κατάλληλα και ζήτησε να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Εξάλλου, χρειάζεται απέναντι στον Απόλλωνα. Συγκέντρωση, πάθος και μυαλωμένο παιχνίδι είναι μερικά από τα… συστατικά της επιτυχίας για το τρίποντο. Όλοι γνωρίζουν τη σημαντικότητα της αναμέτρησης στο στρατόπεδο της ομάδας της Λάρνακας, και δεν θέλουν να σκέφτονται το αρνητικό αποτέλεσμα.

Είναι μια ευκαιρία για την ΑΕΚ, με μια νίκη να δώσει απαντήσεις, σε όσους μετά την ήττα από την Ανόρθωση, την… έβγαλαν από τη διεκδίκηση του τίτλου και να στείλει ηχηρά μηνύματα. Με το τρίποντο, ανάμεσα στα πολλά άλλα καλά και το οφέλη, θα έρθει η ηρεμία, η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία στους παίκτες του Χοάν Καρίγιο.

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ 

O Tέουνκενς θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Ο Φερνάντες στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Αντωνιάδης στο άλλο, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από Τρουγιόλς και Γκονζάλεζ.

Στο χώρο του κέντρου θα αγωνιστούν οι Χέιτλι και Σπιρόφσκι μαζί με τον Σπόλιαριτς, ενώ την επιθετική τριάδα αναμένεται να «κλείσουν» οι Ναράνχο, Μακρής και Τρισκόφσκι.

The post Ευκαιρία να δώσει… ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ – Οι ΣΚΕΨΕΙΣ Καρίγιο για την ενδεκάδα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top